Nu är det jul igen

2238 visningar
uppladdat: 2008-05-26
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
den här lilla texten sattes ihop under stress men det är detta jag har att erbjuda, så här har ni en svenska uppsats om julen i göteborg

Nu är det jul igen

Det börjar i november, man kan gå runt i Göteborg och se alla ”juleljus” som är uppsatta i träden och varje gång så blir jag lika glad. Enligt mig är nämligen julen den bästa tiden på året.
För även när julen är som jobbigast, så kan man ändå se det underbart juliga i det, även när alla städar, bråkar och är irriterade över alla julbestyr så kan man bakom allt dammsugsbröl höra ”White Christmas” strömma ur högtalarna.
Men all julstress hör till, jag gillar på något sätt hur man måste stressa på morgonen för att kunna hinna se på julkalendern innan bussen till skolan går, och när man lugnt går på stan och kollar på alla julklappar, fast man egentligen vet att man har hur bråttom som helst och borde stressa allt vad man kan.

Men om man för en sekund eller två vill få mer julkänsla än vad man redan har här i Göteborg så kan man ta en spårvagn och ta en tur runt staden och se på alla ljus och lampor som har hängts upp på träd och stolpar, och varför inte åka till Liseberg och titta på den största ”julgranen” i hela Göteborg som har hängts upp på Lisebergs tornet.
Så när man åker spårvagn förbi allt detta julmys så får man den där speciella känslan som gör att man helt struntar i all stress och julstök, allt man vill göra är att julpynta och lyssna på välkända toner; ”chestnuts roasting on an open fire, Jack Frost nipping at your nose”

Så ta en eftermiddag ledigt från din fritid och gå en sväng i den vackra staden, gå till NK och se på dem årliga julpyntningarna som de sätter upp i fönstrerna eller gå in i den underbart överpyntade Nordstan och titta på alla julpynt. Eller varför inte ta med dig lite pengar och åk till jul-Liseberg. Men man behöver inte pengar eller julpynt för att ta en...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Nu är det jul igen

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Inactive member [2008-05-26]   Nu är det jul igen
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=10020 [2024-05-05]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×