Characterization of antibodies against mustard and development of immunological methods for the detection and quantification of mustard in foods

802 visningar
uppladdat: 2007-01-01
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
ABSTRACTAllergy to mustard has been reported for many years, in some cases as severe anaphylactic reactions. Recent studies imply that this allergy is increasing. Three major allergens have been isolated and characterised; Sin a 1 and Sin a 2 in yellow mustard (Sinapis alba), and Bra j 1 in oriental mustard (Brassica juncea). Yellow mustard and black mustard (Brassica nigra) are the most common species in Europe, whereas oriental mustard is more frequent outside Europe. Mustard plants belong to the Brassicaceae/Cruciferae family. Mustard is present as an ingredient in different foods, sauces and spices, often in small amounts. According to the European labelling directives, mustard and products thereof must always be declared. To monitor this regulation, methods need to be developed to detect mustard. Polyclonal antibodies, produced in rabbits, against yellow and black mustard were characterised with immunodiffusion, sodium dodecyl sulfate-polyacrylamide gel electrophoresis (SDS-PAGE) under reducing conditions, and immunoblotting. Rocket-immunoelectrophoresis and enzyme-linked immunosorbent assay (ELISA) were developed for the detection and quantification of mustard protein. With indirect competitive ELISA a concen...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Characterization of antibodies against mustard and development of immunological methods for the detection and quantification of mustard in foods

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Liknande arbeten

Källhänvisning

Inactive member [2007-01-01]   Characterization of antibodies against mustard and development of immunological methods for the detection and quantification of mustard in foods
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=24489 [2024-05-21]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×