Mitt liv som hund

6306 visningar
uppladdat: 2003-12-07
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Mitt liv som hund

1. Valp

Mitt namn är Polly jag är en rottweiler. Nu ska jag berätta om mitt liv som hund.
Jag föddes på en kennel utanför Norrköping tillsammans med fyra andra valpar. Vi busade mycket men om vi busade med mamma så morrade hon till så att det isade i hela kroppen. Men efter några veckor kom det två nya personer till kenneln. De satte sig en bit ifrån oss och gjorde konstiga ljud, jag blev nyfiken och sprang fram till dem. När jag kom fram till dem lyfte de upp mig och klappade mig. Sen satte de sig ned och pratade med mannen som ägde kenneln. De kom bort till mig igen och lyfte in mig i en bur som de sedan bar till en bil. när bilen körde iväg kände jag mig ledsen och började gny för att alla mina kompisar fanns ju på kenneln. Vi körde tills vi kom fram till ett hus. Då släppte de ut mig. Jag sniffade lite i luften det luktade annorlunda. Då blev jag lite rädd och gick väldigt försiktigt fram till husdörren som stod öppen. Jag kände hela tiden att de stod och stirrade på mig. Jag gick in i huset och kollade läget. Jag hittade en korg som såg väldigt bekväm ut, eftersom jag var mycket trött efter alla dagens strapatser gick jag och la mig i korgen.
Jag vaknade av att matte satte ner två skålar på golvet. Jag sprang genast dit för att kolla vad som var i skålarna. I den ena skålen var där vatten och i den andra skålen var där exakt likadan hundmat som jag hade fått på kenneln. Jag åt och drack och kände att det började trycka på ”jag kissade”, då kom husse i en väldans fart och lyfte ut mig i trädgården. Eftersom jag inte han kissa färdigt inomhus fortsatte jag att kissa utomhus och då fick jag beröm. Senare förstod jag att jag enbart behövde gny för att de skulle öppna dörren.
Men en morgon åkte båda två iväg och lämnade mig ensam, jag blev jätte ledsen. Men när de kom tillbacka senare på dan blev jag jätte glad.


2. Matte försvann

Mitt liv fortsatte som vanligt ända tills den dag då bara husse kom hem. Han var väldigt upprörd och tog fram en flaska ur ett skåp och började dricka. Då blev han jätte konstig och började skrika och kastade saker omkring sig. Jag behövde gå ut så jag började gny men han kom inte och öppnade dörren. Då började jag skälla, det var då han kom fram till mig och slog till mig, det gjorde jätte ont. Sen gick han ut i trädgården, jag följde ju såklart efter jag behövde ju gå ut. Jag gjorde vad jag skulle, men när jag var färdig hade husse redan gått in och stängt dörren. Jag krafsade på dörren, då kom han ut och kastade en vas efter mig. Då bestämde jag mig för att sticka där ifrån. Jag sprang och sprang tills jag kom till ett litet samhälle där träffade jag en pojke som tog med mig till hans hus. Hans mamma reagerade ganska konsti...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Mitt liv som hund

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

  • Inactive member 2004-08-17

    Hey! Bra och gullig novell, ty

Källhänvisning

Inactive member [2003-12-07]   Mitt liv som hund
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=2485 [2024-04-29]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×