Sandor/Ida

4 röster
10508 visningar
uppladdat: 2005-03-24
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Sandor slash Ida handlar om två stycken 15åringar. Ida är en 15-årig tjej som bor i Stockholm med sin mamma. I skolan är hon populär på grund av sitt vackra utseende men innerst inne så är hon en svag person som är deprimerad. Hon är bl.a. deprimerad p.g.a. att hennes mamma mår dåligt och att hon inte har några riktiga kompisar som hon vågar lita på. En dag så satt hon inne på en Chat sida, där hon såg en kille som skrev att han ville chatta, med en person som var seriös och inte behövde försöka vara cool som de flesta. Han skrev också att han mådde som hon gjorde. Alltså att han kände att han inte hade några kompisar att lita på. Sandor är också 15år och han bor i Göteborg i skolan är han inte direkt den där populära killen, utan mer en mobbad ”bög” som dansar. Han dansar på sin fritid, vilket hans mamma har fått honom att göra. Hans mamma vill få honom att gilla å dansa mer en vad han själv egentligen vill. Ida och Sandor börjar chatta, men när dom chattar så hittar dom på en massa lögner som att Ida säger att hon bor i skogen uppe i Norrland. Sandor säger att han är en cool kille som är ute på fester och har massa tjejer, och att han spelar fotboll. Efter att dom bytt lögner med varandra under några dagar, så klantar sig Ida och Sandor förstår att hon har ljugigt. Först blir han förbannad, men sen kommer han på att han också ljög för henne. Så dom förlåter varandra och fortsätter att chatta.
En dag så åkte Sandor med sin familj till Stockholm, för att träffa några vänner.

Dom blev bjudna på middag, efter att dom ätigt mat så gick Sandor och satte sig i en stol och där såg han en telefon katalog. Han letade efter idas mammas namn och gick dit för att hälsa på. När han kom dit ringde han på dörren. Ida öppnade dörren och där stod dom öga mot öga. Ida blev helt chokad, hon hade rökt hasch den kvällen och tidigare hade hennes ”kompisar” hittat ett kort på Sandor och frågat vem det var. Hon svarade att det var en tönt hon chattat med som dansade. Dom konstaterade även att dom tyckte att han var snygg och att dom ville ha sex med honom. Allt det fick han höra av hennes ”kompisar” när han stod i dörröppningen. Det ledde till ett skratt anfall hos ”kompisarna” och Ida lade sig bara ner på golvet och grät. Det hela slutade med att Idas mamma kom ut ur sitt rum och skrek SLUTA!!! Sandor gick där ifrån och tillbaka till sina föräldrar. Han åkte hem dagen efter och dom chattade inte mer på länge. Under den tiden så slutade Sandor med dansen och började spela fotboll istället för att en av dom som var med i det ”coola” mobbar gänget tyckte att han var duktig på fotboll och ville få med Sandor i hans fotbolls lag. När han gjorde det så avtog mobbingen till viss del. Men en dag gick Sandor in på Chat sidan och såg att han fått ett meddelande i sin inkorg, han läste det och de var en förlåtelse från Ida. Efter ett tag så accepterade han Idas ursäkt och dom fortsatte att Chatta. Dom bestämde att Ida skulle komma ner till Göteborg och bo hos Sandor. Så hon satte sig på tåget och åkte ner till Göteborg. När hon kom fram gick dom hem till Sandor och lämnade alla saker och åt mat, sen gick dom ut till en fest det var första gången Sandor på en riktig ”fest”, till skillnad från Ida som vart på många fester. När dom kom fram hade Sandor med sig sprit och en snygg tjej. Det fick hans klass kompisar att tycka att han var coolare än tidigare.

Ida och Sandor är två stycken helt olika personer fast dom kan umgås bra ändå, det är antagligen p.g.a. att dom är ungefär samma situation. Alltså att dom har dåliga kompisar och att båda har problem hemma (mer eller mindre). Båda två är även osäkra på sig själva, och i deras första Chat samtal så framkommer det att dom gärna skulle byta liv med varandra på sätt och viss. För att Sandor skrev ju att han var den där coola killen som gick på fester och spelade fotboll m.m. (det är ju så Ida levde, alltså gick på fester och höll på med en massa killar och var allmänt cool) Ida skrev att hon var en lugn typ som bodde ute i skogen (det är ju så Sandor till viss del lever, han bor ju inte ute i skogen, men i skogen kan du ju inte gå på fester och det gjorde ju inte Sando...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Sandor/Ida

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

  • Inactive member 2007-05-10

    nice :P

Liknande arbeten

Källhänvisning

Inactive member [2005-03-24]   Sandor/Ida
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=3788 [2024-04-30]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×