South park

1 röster
3894 visningar
uppladdat: 2005-06-09
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Början

jag ska berätta lite om South Park. Det är amerikanska komedier i korta avsnitt och en film som är längre. Själva south park handlar om dem fyra huvudpersonerna: Kyle, Stan ,Erik Cartman och kenny. Fast det är många mera med i filmerna fast dem fyra är huvud personerna.språket i filmerna är väldigt fult dem svär nästan varje mening. I varje film är det olika handlingar. Men nu ska jag berätta lite kort om personerna som är med i filmen.


Grunden

South Park var från början inte menad att bli en tv serie. Fox Tv ville 1995 ha en liten filmsnutt att skicka som julkort och anställde då Trey Parker och Matt Stone. Alla älskade det 5 minuter långa klippet och Matt och Trey blev heltidsanställda. I början klipptes figurerna ut i papp och varje avsnitt tog alltför lång tid att göra. Nu använder de sig istället av datorer. De flesta rösterna i serien är Treys och Matts och de skriver alla manus och musiken själva. Musiken skrivs i första hand av Trey som innan South Parks´ genombrott studerade musik vid den prestigefyllda skolan Berklee School of Music. År 2000 gick filmen Bigger, Longer and Uncut upp på biograferna. Låten Blame Canada fick en oscarsnomenering för bästa filmmusik.


Kyle Brofslofski

Kyle en judisk kille som är ganska smart och påhittig, men han hatar när cartman kallar han för att vara jude. Han bor med sina föräldrar mr och mrs Brofslofski. Ingen är särskilt förtjust i kyles mamma för hon lyckas alltid förstöra allt. Kyle har en lillebror som är adopterad från canada som heter ike. Kyle brukar roa sig genom att sparka på han eftersom har ser ut som en fotboll. Men ändå gillar han sin bror. Han älskar Terrance och Philip, hatar att vara jude och Erik Cartman och älskar att säga: Oh my god they killed, They bastard.


Stan Marsh

Stan är hjärnan i gruppen, fast den innebär ju inte att han är smart. Han är också den mest normala. Han bor med sina föräldrar, sin böghund och sin syster som hela tiden slår han. Hans farfar bor också där och han kallar stan för billy hela tiden för hans egna farfar kallade honom för billy. Farfar försökte även att ta livet av sig, men han ville helare att stan skulle göra det eftersom han själv dödade sin farfar när han var liten. Stan är väldigt förtjust i Wendy (en tjej i hans skolan) som han varje gång spyr på när han talar med henne. Han älskar Wendy, han hatar sin syster och han älskar att säga: Dude, this is pretty fucked up.


Erik Cartman

Erik är en väldigt tyken unge som hela tiden mobbar alla andra hela tiden. Fast alla mobbar han för att han är fet, fast han är fet men han tror inte det för hans mamma säger bara att han inte har vuxit i sin kropp. Alla hatar Cartman men han accepteras för att han mobar pip. Han älskar Cheesy Poofs och Snacky Cakes och han hatar att bli kallad fet och pip(pip är en kille på deras skolan som säger att han är fransk fast han inte är det). Älskar att säga: Kick ass.


Kenny McCormic

Kenny är en kille med enorm otur, han dör nästan i varje avsnitt, men det
konstiga är att nästan vecka är han på bena igen. Han är klädd i en orange overall och han är den som säger dem fulaste replikerna men ingen hör vad han säger för han har sin overall över munnen....

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: South park

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

  • Inactive member 2005-11-30

    South park är skit gryyyymmmmt

  • Inactive member 2006-06-07

    You name it!

Källhänvisning

Inactive member [2005-06-09]   South park
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=4424 [2024-04-29]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×