Presentation, Tara

3896 visningar
uppladdat: 2005-12-12
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Tara

En person som står mig väldigt nära kan inte vara någon annan än den fina människa med en speciell personlighet, som jag ska beskriva. Hon betyder enormt mycket för mig, bland annat på grund av den värme hon ger mitt hjärta.

Hennes ansikte förklarar vilka egenskaper hon äger. Hon har ögon som glimmar likt nattens stjärnor. Henne kinder smyckas av det fantastiska leende som lyst på mig i flera år. Vad hon har för plats i mitt hjärta går inte att beskriva med ord, eftersom hela hon i princip är obeskrivlig. Om man verkligen ska förstå hur underbar hon är, ska hon upplevas istället för att beskrivas. Att älska henne fyller mina lungor med frisk luft och pumpar blodet till behövande kroppsdelar.

Om jag skulle värdera henne i ett betygssystem, skulle jag faktiskt utan tvekan och med ett överlyckligt leende placera henne på livets högsta punkt som folk ser upp till och beundrar. Jag får en oanad lycka i själen från hennes omsorg som hon förser mig med. Jag vet inte vad jag kan begära mer av min tid på jorden, än hennes existens i mitt liv. Hennes engagemang i livets mening gör det lättare för mig att förstå varför jag verkligen älskar henne.

Hon är en ganska liten och söt människa, fast i grund och botten är hon färgrik, stark och intelligent. Mycket stort i ett litet paket har jag fått som en obegripligt härlig gåva. Jag tror på hennes ord och hennes avsikt till allt och alla. Jag gillar en sak extremt mycket med hennes personlighet. Allt som hon gör, gör hon med lust, vilket glädjer mig. Hon är regnbågen i barnens godnattbok, chokladsåsen på glassen, solstrålarna på havets yta, skrattet i djupaste tystnaden och värmen som glider igenom frusna hjärtan. Jag känner med starka vibrationer att hoppet inom mig sjunger glatt av att veta om att hon finns där för mig i vått och torrt. Den person jag har utvecklats till med hjälp av denna lysande kvinna, skulle jag inte ägnat en tanke åt att förvandlas till utan hennes närhet. Varje dag är hon värd en otrolig utmärkelse av mig för bästa underhållaren, bland annat. Känslan av att få en plötslig energikick kommer sannerligen från henne, utan eftertanke.

Om du skulle träffa den här personen skulle du fångas i en värld av mystik där du träffas av glädjestrålar, lyckovågor och dansande glitterdroppar i en bubbla. Det är verkligen skönt att då och då känna igen den röst i huvudet som påminner mig om vilken unik person jag reflekterar kärleken till. Ska jag berätta en hemlighet, som du möjligen inte fått reda på? Den här personen som jag, med ansträngning och välvilja, magnifikt vill beskriva känner nästan precis likadant för mig. Det är den vettiga delen av att jag beskriver kärleken för denna människa som ett viktigt budskap. Vad vore världen utan hennes tydliga spår, hennes sköna doft, hennes glädjespridande leende och hennes idéstarka tankar som fyller mig med anledning till att göra allt för henne.
Dessutom har denna individ förmågan att kunna beröra, väcka till liv och organisera saker och människor.

När hon kliver in i ett rum fyller hon det med ett ljus, värme och skratt. Hon bjuder på allt gott hon har i sig för att fylla sina medmänniskors tomma utrymmen som behöver henne. När det är torrt kommer hon med regn, när det är tråkigt kommer hon med humor, när det är sorgligt kommer hon med lycka, när det är tomt kommer hon med fyllning och när det är svagt kommer hon med styrka.

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Presentation, Tara

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Inactive member [2005-12-12]   Presentation, Tara
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=5149 [2024-04-29]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×