Övningar inför

4174 visningar
uppladdat: 2006-01-19
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Mitt fantasirum - med övning av prepositioner

Min matta ligger i mitt rum. Den är grön och blå. Den ligger framför dörren, och det gröna lyser i solens sken. På natten blir det blåa genomskinligt och när jag vaknar.

Min sängstomme är av renaste guld, och madrassen av vackraste silver. Sängen står framför ett av mina sju fönster, i sängen sitter min vita, vackra nalle. Under sängen har jag mitt svarta skivbord. Min dator är på skrivbordets högra sida. På vänster sida av skrivbordet är två ramar med fotografier. I den ena ramen har jag min familj och jag. I den andra har jag en massa fotografi på mina tre bästisar.

Bredvid sängen finns min stora TV, med digital-TV och bioljud. Min TV är flyttbar, jag kan flytta den, precis vart jag vill. Alldeles in till TV; n finns det två fönster. Runt TV; n har jag ett draperi, med små, små kaniner. Kaninerna är bruna, svarta och vita.

Till höger om de två fönsterna är det en tom vägg, utan någonting på. Hit skall man kunna flytta TV; n. Men om man flyttar TV; n hit får man ingen digital-TV, men bioljudet stannar kvar. Hit brukar jag flytta TV;n när jag har besök.

Om man fortsätter till höger, så finns det ett jättestort fönster, som är två meter brett och tre meter långt.

Över fönstret hänger det röda gardiner, med små vita katter på.

På höger sida om det stora fönstret finns min tavla. Tavlan är köpt i Danmark på en loppmarknad. Vi köpte den av en ”Oberömd” konstnär. Den har färgerna; gul, lila, vit, svart, grön och blå.

Om man fortsätter till höger så finns det ett fönster. Det fönstret är väldigt litet. På fönsterbrädan finns det en rosa pelargon. Den är mera mörk än ljus.

Bredvid den rosa pelargonen finns det tre stora fönster. Som är en meter breda och två meter långa. I det ena fönstret som är närmast pelargonfönstret. Där finns det en orange Hibiskus. I det andra är helt tomt, pga. Att vi har en katt, som antagligen sover och fångar flugor där. I det tredje fönstret finns det en vas med; en blå blåklocka, en röd rävsvans och en röd-lila borgmuilla.

När min mormor är hos mig, då brukar hon vattna alla mina växter.

Till höger om växterna och fönsterna har jag ett handfat och en spegel, så jag slipper gå ut ur mitt stora rum (bara för att borsta tänderna). Mittemot spegeln finns en lampa som är gul när solen skiner, och är lila när månen lyser in.

Vid sidan av lampan har jag de två sista fönsterna, i dem har jag bara två tomma krukor, pga. Att min katt river ner dem.
...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Övningar inför

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Inactive member [2006-01-19]   Övningar inför
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=5563 [2024-04-19]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×