Debattartikel - Flyktingar

2953 visningar
uppladdat: 2018-01-19
Rasmus Brixemarker

Rasmus Brixemarker

Utbildning
High School : Skeppskolan, High School : Stenebergsgården, High School : Förskolan Stjärnan, High School : Förskolan i Söderfors, High School : Porfyrskolan, High School : Friskolan Lyftet, High School : Stora Sätraskolan, College : Thoren Business School Gävle
Jobb
Real Madrid C.F., Lawyer
Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete

Kära flyktingar på Norra Bantorget. Ni får inte stanna i Sverige som ni redan vet. Jag personligen förstår er frustation och missnöjdhet. Men i detta land som ni kommit till har ni först gått igenom flertalet säkra länder innan ni kom hit. Dessa länder har idag stängt gränsen för att de inte kan ta emot fler och att de vill inte veta av konsekvenserna av detta. Sverige har nu beslutat att ni inte får stanna.

Ni skulle fått stanna om inte våra politiker skulle misskött detta land. Våra politiker har importerat hundratusentals de senaste tio åren och knappt fått dessa i arbete. Vi har också enorma problem med välfärden som nästan kollapsat. Vi har knappt sjuksköterskor så det räcker, det tar 6 månader innan man får en tid på psyket om man får någon samt vissa är tvungna att föda barn i bilar.

Sverige har stora problem med att man låtit de som fått avslag att stanna i Sverige. Vi har låtit dem få stanna kvar och leva som inget skett när de skulle blivit tvångsutvisade. Vi hade ett terrordåd i huvudstaden den 7 april 2017 som kunde förhindrats. Vi har enorma problem med jihadister som åker till Syrien och Irak där de radikaliseras. 
Vi har även haft problem med barn som inte är barn.

I Sverige har SD gått från att vara ett nazistparti med blygsamma 0,1% till att bli ett seriöst alternativ att ta över regeringsmakten. Både Sveriges politiska höger och vänster har skapat denna situation att ni flyktingbarn inte får stanna. SD är de enda som år efter år belyst just detta, denna verklighet. SD är just nu de enda som vill vända Sverige ur denna situation. Det är extremt märkligt. Politikerna från höger till vänster har gjort lösni...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Debattartikel - Flyktingar

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Rasmus Brixemarker [2018-01-19]   Debattartikel - Flyktingar
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=60224 [2024-05-06]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×