Mina förväntningar till Robbie Williams, live på Ullevi

2696 visningar
uppladdat: 2006-04-28
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Jag vet egentligen inte så mycket om Robbie. Bara att han är en enormt bra artist och scenmänniska som kan ta en publik som ingen annan, det är nog det som är min förväntning av denna kväll, att konserten ska bli oslagbar.

Jag och min kompis har bestämt oss för att vi ska vara längst fram, vi ska se Robbie på nära håll, vi ska uppleva honom på riktigt. För att få hela paketet ska vi köa utanför Ullevi i sjutton timmar. En kam, en spegel, lite pengar och en tändare kommer att ligga i mina jeansfickor. Solen kommer säkerligen att gassa på under dagen och vi kommer att bli röda som två kokta kräftor, vårt nyplattade hår kommer att bli tovigt, vi kommer helt enkelt att se förjävliga ut. Vi bryr oss inte ett dugg, vi ska på konsert, vi ska se Robbie Williams.

Tiden kommer att gå sakta, en minut kommer att kännas som två timmar, det kommer att ta på våra krafter och våra fötter kommer att bli svullna av en hel del stående.
Förmodligen kommer äckliga bajamajor att sättas ut, och något jag kan lova är, att jag aldrig kommer att sätta en fot i en sådan.

Kvällen måste komma någon gång, efter sjutton timmars köande, måste kvällen komma. Just i ögonblicket då de öppnar och tar emot biljetterna och man springer in, då lär det ha känts som om 3 år har gått förbi, bara sådär.
Vad lätt det kommer att kännas att springa in, ingen väska eller något på ryggen, bara något litet i jeansfickorna. Jag kommer springa som om jag skulle vinna ett OS-guld i löpning, det kan jag också lova.

En timmes väntan även där inne, förartist-/band ska spela och sjunga. Av en erfaren storasyster, som varit överallt för Backstreet Boys i sin tonårstid, har jag fått reda på att den eller de man ska se på konserten, alltid är sena. Tack Robbie säger jag bara då, tack för ännu en tids väntan, jag trodde att sjutton timmars köande plus tid i väntan inne på Ullevis gräsplan räckte.
Är det sen Robbies tur att komma ut på scen? Vi får hoppas. Jag kan inte ens föreställa mig ljudnivån på ett fullsatt Ullevi, jag vet inte hur det är, jag har aldrig upplevt det. En sak är säker, det kommer att vara enormt högt.

Jag har två önskemål. Det första, jag vill att Robbie öppnar med låten ”Let Me Entertain You”. Den är riktigt bra, och perfekt som en öppningslåt. Det andra, Robbie snälla kör låten ”Angels”. Den är så fin och man kan börja gråta till den närsomhelst. Det är då min tändare åker upp ur fickan, där kommer jag stå med en öppen låga ovanför mig, tills jag fått stor brännblåsa på tummen. ”Angels” är nästan ett riktigt måste, för att den...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Mina förväntningar till Robbie Williams, live på Ullevi

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Inactive member [2006-04-28]   Mina förväntningar till Robbie Williams, live på Ullevi
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=6061 [2024-05-02]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×