Filmrecension: Click av Frank Coraci

2222 visningar
uppladdat: 2006-11-26
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Michael Newman (Adam Sandler) lever ett ganska normalt liv i en normal förort. Han är en överarbetad arkitekt och har aldrig tid att spendera med sin familj. Han har en massa fjärrkontroller som går till alla möjliga saker och han lyckas aldrig hitta just den han letar efter.
En dag åkte han för att köpa en multifjärr, som kunde styra alla hemmets apparater för att han skulle slippa med alla olika fjärrkontroller. Men den enda affären som var öppen var en bädd och bad butik, men Michael går ändå in där och får syn på en mystisk dörr där han finner en lika mystisk man som heter Morty (Christopher Walken). Michael förklarar sina problem för Morty som ger honom en fjärrkontroll gratis och varnar honom innan han tar emot den, att den är omöjlig att lämna tillbaka. Väl hemma märker han att kontrollen fungerar till mycket annat än bara prylar och får även senare reda på att han kan spola förbi dom tråkiga delarna av sitt liv. Men han märker sedan att något inte riktigt stämmer.

Filmen började lite tråkigt men efter tio till tjugo minuter så började det att bli roligt. I början var det bara en massa prat och inget hände, så det roliga började när det blev lite fart på filmen – vilket var då han skulle åka iväg för att köpa multifjärren. Adam Sandler tycker jag är en av dom roligaste skådespelarna så han passade perfekt till rollen som Michael. Dessutom tyckte jag att Christopher Walkin passade perfekt som Morty. Adam Sandler är väldigt lik i alla sina filmer tycker jag eftersom han har en speciell stil. Det spelar ingen roll vare sig det skulle vara en thriller eller en komedi, för sättet han är på är så roligt. Jag har sett han vara roligare än vad han var i denna film, det var ett klipp jag såg med honom där han lekte jude och sjöng om hunaka. Det bästa scenen tycker jag är när allt han har spolat förbi börjar spola förbi av sig själv och han försöker ta reda på vad som händer. Det enda saken som jag inte tyckte så mycket om i filmen var att i slutet gick det väldigt fort fram. I ena ögonblicket var han vid 30-års ålder och tio minuter senare så är han en 80-åring. Dom flesta recensionerna jag har läst skriver att detta är en riktigt roligt film och säger att det är värd att se och jag det tycker jag också....

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Filmrecension: Click av Frank Coraci

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Liknande arbeten

Källhänvisning

Inactive member [2006-11-26]   Filmrecension: Click av Frank Coraci
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=7189 [2024-05-04]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×