Bokrecension: Bäst i laget av Petter Lindbeck

5 röster
5759 visningar
uppladdat: 2007-03-27
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Jag har läst Bäst i laget som är skriven av Petter Lindbeck. Boken handlar om en tonårs kille som spelar fotboll. På hans fritid så tycker han om att festa och vara med sina kompisar .
Simon gick på en fest hos hans polare. Där stötte han på en tjej som hete Emma. Simon tänkte att han skulle följa henne till pendeln men han vågade inte. När han sedan kom hem så gick han in på sin dator och kopplade upp sig på internet. Då hade emma skrivit ett mail till honom. Hon frågade honom om de skulle på bio på tisdag. Simon skrev tillbaka att han ville. På tisdag så gick Simon hem till henne och de satt på sängen. Plötsligt så började de strula. Och Simon fick stånd. Då hördes det ett knack på dörren och Emmas mamma kom in i rummet och Simon ställde sig genast upp och Emmas mamma la märke till hans stånd och kunde inte låta bli att på peka att han hade det. Efter Emmas mamma hade gått så la sig Emma och Simon i sängen och emma sa direkt att de skulle ta av sig kläderna. Och Simon lydde henne och. Sen så hade de sex. När Simon skulle gå hem var han jätte lycklig eftersom han hade blivit av med oskulden och tyckte själv att han hade blivit man. Dagen därpå hade Simon tränig. Han snurrade upp alla, Han var bäst i laget. Men efter träning när desatt i bastun fick han höra att hans polare klass inte tyckte hon var snygg, och började kalla henne massor med fula saker. Men Simon brydde sig inte men han fick höra det varje träning. Men Simon var jätte kär i henne. Så han brydde sig inte om vad klass sa till honom. Men han tyckte det var jobbigt.

Egna tankar !
Jag tyckte den här boken var jätte bra. Den handla egentligen som ens liv. Jag tyckte den var bra för att den handlade on tonårslivet och man lever ju nästan så själv. Så man skulle kunna sätta in sig själv i bilden när man läste boken. Jag skulle rekommenderar denna bok . Jag ger ...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Bokrecension: Bäst i laget av Petter Lindbeck

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Liknande arbeten

Källhänvisning

Inactive member [2007-03-27]   Bokrecension: Bäst i laget av Petter Lindbeck
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=7834 [2024-04-30]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×