Artikel. Vi skulle hitta på en egen artikel, om vad som helst... här är den!

4196 visningar
uppladdat: 2007-09-12
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Man dog av fotboll

I söndags runt kl. 06.53 i Kungälv påträffades ett lik av en man i 63-års åldern, som hade blivit påkörd av en bil, vars handbroms inte var i.
Detta var vad man först trodde. Efter senare undersökningar, visades det att han hade dött av bilen, men olyckan skedde först efter att bilen hade träffad av en fotboll, som hade gått igenom sidorutan, som vid tiden var öppen, och slagit till handbromsen varit anledningen till att mannen hade gått upp så tidigt.
Det visade sig att på fotbollsplanen bredvid mannens hus, som ska rivas nästa vecka för att bereda plats för ett köpcenter, hade några ungdomar bestämt sig för att slå sig ner och tillbringa natten, med att dricka alkohol, spela hög musik och spela fotboll medan dom skrattade, skrek och stojade. Mannen hade bett ungdomarna natten innan runt kl. 23 att dom skulle dämpa sig lite, men eftersom de alla var berusade, så gick mannen böner till intet. Enligt vittnen så gick mannen tillbaka hem, muttrande, och uppenbarligen på riktigt dåligt humör, och lade sig. Efter att gått igenom huset, fann polisen öronproppar vid sängen, som tyder på att mannen åtminstone försökte att stänga ute deras oljud. Man fann också en fotboll vid sidan av mannens säng, med glassplitter, som täckte inte bara golvet, utan även en stor del av mannens säng. Efter polisens undersökningar, visade det sig, att bollen hade gått igenom fönstret, träffat mannen i huvudet, och rullat ner på sidan av sängen. Mannen hade tydligen väckts av inte bara bollen, utan även av glassplittret som träffade honom mirakulöst nog varken träffade honom i ögonen, eller träffat några vitala organ. Mannen gick sedan till sin granne, som precis hade stigit upp och höll på att koka kaffe, när han kom och knackade på dörren.
Han stod i dörröppningen, med rivsår i ansiktet och väste fram med sammanbitna tänder ”Förlåt… Jag... Stör... Låna... Basebollträ... Ungdomarna... Snälla?”, säger en chockad Stig Svensson. Jag hämtade förrvirat basebollträet, som stod bakom dörren efter att mina barnbarn hade lekt med det dagen innan, och gav det till honom. Det kom ett kort ”Tack”, innan han gick iväg mot fotbollsplanen. När han var på väg mot grinden, märkte jag en fotboll som kom flygande över oss. Jag hörde först hurrarop från planen, och sen hur ett fönster som splittrades. Tydligen var det bilen som stod uppför backen som hade träffats. Jag brydde mig inte särskit mycket om det, eftersom grannen som hade den skulle slänga senare idag, så dåligt skick som den var i... Bromsarna fungerade inte, den drog åt höger, och körde ibland åt vänster när man drog ratten åt höger. Jag hade tillbringat dagen innan med grannen med att gå över den. I allafall, helt plötsligt såg jag hur bilen åkte ner för backen och körde... över... Martin..., avslutar Stig med.
Tydligen hade bollen gett bilen den knuff den b...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Artikel. Vi skulle hitta på en egen artikel, om vad som helst... här är den!

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Inactive member [2007-09-12]   Artikel. Vi skulle hitta på en egen artikel, om vad som helst... här är den!
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=8543 [2024-05-03]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×