Filmrecension: My name is Earl av Rasmus Sennerbladh

2583 visningar
uppladdat: 2007-10-03
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
My name is Earl

Handling: Earl Hickey är en misslyckad 35 åring som bara hittar på dumma och brottsliga saker. Earl har en barnslig yngre bror som heter Randy som alltid har följt med honom ända sedan hans barndom. de har gjort allting från att snatta till att bränna ner ett hus. Earls exfru heter Joy och åker fast då och då. Vi har också den sege Crabman som är gift med Joy. Earl gick en dag in i en butik och köpte en lott, men när han såg att han vann 100 000 $ så blev han plötsligt så glad att han glömde titta var han var. Rätt som det var så blev Earl påkörd. Han låg på sjukhus i flera veckor och under tiden så hade han tänkt ut ett sätt att kunna ändra sin personlighet. Earl skrev en lista på varenda dum sak han hade gjort och en efter en ska han göra upp för sina handlingar. Han vill bara bli en bättre person.

I de flesta avsnitten får man se tillbakablickar på det som han hade gjort. I ett avsnitt så hade Earl stulit en polisbricka och använt den till att få gratis mat och komma in på ställen utan att betala, men eftersom hans bror och hans exfru och ville att han skulle dela med sig med brickan så fick de tillslut kasta brickan i floden. Några år senare hittar Randy brickan igen, och eftersom Earl ska förgylla sin karma så är det bara att gå och lämna tillbaks polisbrickan. De lämnar tillbaks brickan, men då träffar de polisen som i hela sitt liv drömt om att få bli bowlingproffs, och som har de bästa poängen på bowlingbanan. Earl inser att han skall förverkliga polisens dröm. Earl gör allt som behövs för att få honom till bowlare och han uppfyller målet också, Men lite besvär på vägen följer.

Mitt betyg till serien: Jag gillar den här serien för att den är mycket humoristisk och trevlig. Jag gillar mest rollen Earl för den är bäst och smartast. Jag gillar också rollen Randy för att han är så barnslig och ställer såna konstiga frågor. Vartenda avsnitt är fyllt av ett äventyr och uppfyller mina krav som en bra serie. Denna serie är väldigt reko...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Filmrecension: My name is Earl av Rasmus Sennerbladh

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

  • Inactive member 2008-05-11

    bra :)My name is Earl är sju

Liknande arbeten

Källhänvisning

Inactive member [2007-10-03]   Filmrecension: My name is Earl av Rasmus Sennerbladh
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=8598 [2024-04-27]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×