Den första...

2733 visningar
uppladdat: 2007-11-09
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Den svarta väckarklockans brandlarmsliknande oljud fick mig att öppna ögonen och sakta rikta dem mot de mörkröda siffrorna på den digitala klockan. Till min förvåning var klockan redan 07.40, jag kom på att om jag inte skyndade mig skulle jag bli sen till skolan. Det kändes som om den stora gosiga sängen nu inte ville ha mig kvar och kastade upp mig.

När väl stod upp och kollade ut över mitt golv såg det ut som om det tredje världskriget precis hade slutat och konsekvenserna var ohyggliga, fast i detta fall var det kläder som låg på golvet istället för lik. I farten till duschen fick jag upp ett par shorts och en t-shirt från golvet utan och titta om de passade eller inte och fortsatte lika snabbt till duschen.

När jag kom in i duschen hann jag inte vänta tills vattnet hade blivit varmare utan gick rätt in i de kalla vattendropparna som kom från duschmunstycket kändes som isbitar mot min nakna kropp. När jag kollade på schampot och det var om den skrek att jag skulle ge fan i att tvåla in håret och kroppen utan att skynda mig till skolan. Jag lydde den flaskliknande schampoflaskan och hoppa ut ur duschen. Jag tog snabbt ner handduken som hängde på den boaormsslingrande vattenledningen i taket och försökte torka av mig snabbt, men jag var fortfarande blöt som en hund.

När jag hade fått på t-shirten kändes det att den sög sig fast på min hud som sugkopparna på en bläckfisk på grund av att min muskulösa överkropp fortfarande var våt. De mossgröna BjörnBorgkalsongerna satte sig som alltid perfekt över min fasta rumpa och nu var det bara shortsen kvar, de beiga och blå schackrutfärgade Billabong shortsen låg på golvet och var redo för en väldigt snabb cykeltur till skolan. I farten till hallen försökte jag ta på mig shortsen, när jag hade stoppat ner den vänstra foten i byxbenet försökte jag hålla balansen samtidigt som jag hoppade fram på det högra benet och när jag hade fått i benet var det dags för det högra benet att hoppa i shortsen samtidigt som det vänstra benet skuttade framåt. Jag siktade in mig på mina djungelfärgade flip-flopsandaler som låg innanför dörren och satte på mig dem.

Innan jag öppnade dörren gick jag kvickt till väckarklockan på mitt rum för att se hur mycket klockan var, siffrorna stod på 07.49. Jag vände mig om ...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Den första...

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

  • Inactive member 2007-12-17

    Kom igen! Kommentera :D

Liknande arbeten

Källhänvisning

Inactive member [2007-11-09]   Den första...
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=8743 [2024-05-02]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×