Obesvarad Kärlek

1 röster
8450 visningar
uppladdat: 2007-11-30
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Obesvarad kärlek är något konstigt Man vill synas, men vågar ej gå fram och säga något så enkelt som ”jag älskar dig” Hur kan man älska någon, känna att man skulle göra vad som hälst för en person man aldrig har pratat med? Utseendet säger allt, visst det är inte det som räknas men det är det som är de första som gör en intresserad. För mig är det ofta en speciell sak som exempel personens röst. Man blir knäsvag, inte bara artister , för dom kan man också gilla. Nej, utan en kille på skolan som gillar att sjunga. Man blir helt knäsvag när man hör killens röst i allfall jag. Jag klarar knappt att stå upp, jag vill bara höra mer och mer. Jag smälter, jag hör att allt han sjunger kommer direkt ur hjärtat, allt är äkta, allt han säger är äkta han menar varje ord. När jag hör hans röst känns det som om det bara är vi två där. Man tar reda om allt man kan om den personen, tar varje tillfälle i akt för att få se honom. Men det stora problemet är att man ej vågar säga något. ” tänk så gillar han dig också” säger bästa vännen. Jag vågar ändå inte att fråga. När du ser personen le så känns det som om allt detta du har gjort för att få se personen då har man fått så mycket tillbaka. Allt man ser, hör och tänker på är den personen. Man går djupt ner i allt som kan ha med personen att göra, man blir besatt. En besatthet så stark att man ibland inte inser hur besatt man är. Det kan vara allt från att man kollar i biblioteket efter vilken bok denne lånat och lånar samma för att sedan hur dålig man än tycker att den är läsa den om och om igen och lura sig själv till att verkligen älska denna boken, till att klä sig som man tror att dennes flickvänner skulle klä sig. Man lyssnar på samma sorts musik och intalar sig att detta här är jag, jag kanske tycker att det är dåligt nu men detta är min sanna stil jag vet bara inte om den än. Men så en dag så ser man sin lilla älskling med en annan, allt brister du har bara dig själv att skylla. Vid detta stadium finns oftast två vägar att ta. 1. Du hatar personen denna är inget att ha jag vill bli älskad tillbaka.
2. Du försöker vara mer, allt personens flick/pojkvän är och lite till. Tyvärr brukar man inte lyckas så ofta, eller jag vet ej om jag skall skriva tyvärr det kan vara bra att älska någon som man får kärlek tillbaka av. Har man tur så märker man tillslut att det är enklare med någon som älskar dig tillbaka.

”Min första kärlek” det var någon som fanns där när man var yngre. Det var en form av obesvarad kärlek men inte sån kärlek. Man blandade ihop kärleken med att känna sig trygg tror jag... Eller i alla fall i mitt fall. När jag var runt 9 år trodde jag att jag var förälskad i min lärare. Han var snäll mot mig och var trygg när man hade det jobbigt. Nu vet jag att det inte var obesvarad kärlek utan det var mer som att man kände sig trygg som gjorde att man ville vara nära och jag tror att det är närhet och kärlek som många blandar ihop. När jag var nio år visste jag inte vad kärlek betydde. Jag trodde att om du litade på en person, kände dig trygg då är du kär. Att älska någon har så lång räckvidd. Jag kan älska mitt ”sällskap” (pojk- flickvän, fru, sambo osv.) och jag kan älska min bästa vän. Men för mig så är det att kärleken till min vän är starkare änn till min pojkvän för att pojkvänner kommer och går, visst det går kompisar också men inte vänner. Man skall inte blanda ihop en kompis och en...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Obesvarad Kärlek

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Inactive member [2007-11-30]   Obesvarad Kärlek
Mimers Brunn [Online]. http://mimersbrunn.se/article?id=8870 [2018-06-23]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×

Logga in med Facebook