KIWI
6836 visningar
uppladdat: 2001-12-14
uppladdat: 2001-12-14
Inactive member
Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare.
Kommentera arbete
Kiwins skal är brunt och ludet. Fruktköttet är klargrönt, mjukt och saftigt med svartbruna kärnor. Kiwin är frisk, syrlig och söt och påminner något om krusbär. Ju större och mognare frukten är, desto sötare smak.
Frukten är mycket C-vitaminrik och innehåller massor av fibrer. En medelstor kiwi ger mer fibrer än en portion kli och innehåller hela det rekommenderade dagsbehovet av C-vitamin.
Enklaste sättet att äta kiwi är att dela den på mitten och äta med sked. Den är god på bakverk, tårtor, smörgåsar, ostbricka eller mosad som sås till glass och desserter. Kiwin passar utmärkt till kött och fisk.
Hållbarheten är lång om kiwin förvaras i kylskåp.
Vid förvaring i rumstemperatur, ...
...läs fortsättningen genom att logga in dig.
Medlemskap krävs
För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.Kontot skapar du endast via facebook.
Källor för arbetet
Saknas
Kommentarer på arbetet
Inga kommentarer än :(
Liknande arbeten
-
Inactive member
-
Inactive member
-
Inactive member
-
Inactive member
-
Inactive member
-
Inactive member
Källhänvisning
Inactive member [2001-12-14] KIWIMimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=925 [2024-04-19]
Rapportera det här arbetet
Är det något du ogillar med arbetet?
Rapportera