Kerstins höst krönika

6404 visningar
uppladdat: 2008-02-26
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Nu har hösten kommit. Alla löven har trillat ner från träden, alla tjocka koftor har dragits fram ut garderoben och ljus i alla dess färger tänds alltmer ofta.
Hösten är en härlig årstid.
Jag älskar hösten. Inte bara för att min födelsedag är då utan också för att den gör allting lite extra mysigt. En filmkväll med vännerna en mörk höstkväll. Röda, gula och vita ljus på bordet och en stor varm filt. Kan det bli mycket bättre? Inte enligt mig i varje fall.
Men ibland kan hösten kännas ganska hopplös. Regnet öser ner och vinden blåser så starkt så att träden nästan lägger sig ner. Men ändå så finns känslan kvar att så snart vinden har lugnat sig och regnet dragit förbi så kommer ett underbart halvkyligt höstväder. Ett sådant som gör så att kinderna blir lite extra röda och himlen underbart blå.
Det bästa jag vet att göra en solig höstmorgon är att dra på sig en stor tjock tröja, ett par jeans, ett par härliga vantar och såklart fodrade gummistövlar och sen ta med vovvarna ut i skogen och bara njuta. Det gillar jag!
Nästan varje dag när klockan börjar närma sig fem så blir jag lika förvånad över att det så mörkt. Det är en av nackdelarna som hösten drar med sig. Det skulle nog vara rätt härligt att vara flyttfågel. Kanske lite jobbigt att behöva flyga fram och tillbaka till Afrika hela tiden och missa dom fina färgerna som kommer på hösten. Men ändå rätt skönt att slippa allt regn och alla sura sockor. Alla frusna händer och fötter. Alla blöta vantar och skor. Nej, usch! Fast det bästa vore ju att glömma bort allt sådant och bara ta hösten som den här. Mitt nya mål med hösten 2007 ska vara att sluta sura över regn och rusk och istället börja tänka på all glädje man kan få utav regn och att det faktiskt är livsviktigt! Utan regn ingen ...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Kerstins höst krönika

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Liknande arbeten

Källhänvisning

Inactive member [2008-02-26]   Kerstins höst krönika
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=9325 [2024-04-27]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×