Tågmördaren

1 röster
2234 visningar
uppladdat: 2008-05-12
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Jag satt i min kupé och läste en bok det var en snöig dag 23 december. När jag satt och läste så hörde jag ett skott avlossas från kupén bredvid. Jag skyndade mig dit. Det var ingen där. Han hade redan hunnit rymma iväg därifrån. Jag får väl leta reda på lokföraren fråga om han kan stanna tåget. Jag gick till honom och frågade, men han sa nej för att det är för isigt på banan just nu, men vi ska byta lok förare i Paris. Tåget var nämligen på väg till London. Vi kommer dit ungefär 14.30 och åker igen 15.00. Okej vad bra. Tack för hjälpen.
Jag får väll gå runt i tåget och leta efter vittnen. Det fanns bara 5 passagerare på tåget. Jag började med vagnen längst bak. Hon var grannen bredvid offrets kupé. Hon sa att hon hade hittat ett brev som var till offret. Det stod så här på det brevet: Möt mig i kupé 3. Vet vem som befinner sig i kupé 3? Det är ingen i den kupén för att den är trasig. Men offret gick aldrig till kupé 3. Jag vet inte varför. Jag gick och frågade lokföraren om jag kunde få placeringarna i tåget. Ja, men vad ska du ha den till. Jag vill bara titta en sak sa jag. Okej. På den stod det i kupé 1 var Mr. Stevenson, kupé 2 var Miss. Stevenson, kupé 3 var det ingen, som Miss Jackson sa. I kupé 4 var jag och i kupé 5 var Miss. Jackson. Jag gick till Miss Stevensons kupé för hon bodde bredvid kupé 3. Jag frågade om hon hade sett något. Jag hörde inget för jag lyssnade på musik. Vad vet du om kupé 3 då? Att det var låst och att bara lokföraren har nycklar till den kupén. Aha! Då tror jag vet vem det är. Jag gick genast till lokföraren. Och sedan arresterade jag honom. Men jag har inte gjort något sa han. Först skrev du ett brev till offret. Och på det stod det att han skulle möta någon vid kupé 3. Den kupén var ju trasig och låst. Och det var bara du som hade nyckl...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Tågmördaren

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Liknande arbeten

Källhänvisning

Inactive member [2008-05-12]   Tågmördaren
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=9854 [2024-04-30]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×