Är det bara jag?


  • 14:18 29 Dec 2006

    Inactive member

    Eller är skolmaten kass?

  • 09:55 16 Jan 2007

    Inactive member

    [citat][citat]japp det har vi för att undvika toklånga citat... känns inte helt relevant att se hela inlägget...[/citat]Sant. }:)[/citat] Men för att jag är en sån fin människa så har jag fixat så att man kan citera toklånga inlägg :) :D

  • 03:43 07 Jan 2009

    Inactive member

    skolmaten är gratis, varför klaga...

  • 18:02 12 Jan 2007

    Inactive member

    [citat]Jag har gått i två skolor hittills, är det jag som är yngst här? (Går bara i 9:an) Skolmaten på det första stället var toppen, kanske för att vi åt på ett ålderdomshem som låg typ 20 meter brevid skolan. Den nya skolan ja flyttade till i slutet av skolan har urusel mat, det kommer från en annan skola och värms upp i vår skola! Det smakar skit ochNu har jag märkt ett fel, jag kan inte citera hela Axels inlägg, har ni satt en gräns för antal tecken i citaten eller vad? }:)[/citat]

  • 12:11 12 Jan 2007

    Inactive member

    Ta hit mästerkocken Jamie Oliver, han verkar vara rätt person att väcka nytt liv i mat-tanterna. Han revolutionerade den halvt giftiga brittiska skolmaten.

  • 14:32 12 Jan 2007

    Inactive member

    Jag har gått i två skolor hittills, är det jag som är yngst här? (Går bara i 9:an) Skolmaten på det första stället var toppen, kanske för att vi åt på ett ålderdomshem som låg typ 20 meter brevid skolan. Den nya skolan ja flyttade till i slutet av skolan har urusel mat, det kommer från en annan skola och värms upp i vår skola! Det smakar skit och "mattanterna" är otrevliga!

  • 14:12 14 Jan 2007

    Inactive member

    japp det har vi för att undvika toklånga citat... känns inte helt relevant att se hela inlägget...

  • 23:16 11 Jan 2007

    Inactive member

    det är inte bara du! Jag kommer ihåg maten i östra real där jag gick, det var ingen rolig historia [V]

  • 12:09 12 Jan 2007

    Inactive member

    [citat]Eller är skolmaten kass?[/citat] Vi har bättre mat än grundskolan i alla fall ;)

  • 14:03 14 Jan 2007

    Inactive member

    [citat]Jag har gått i två skolor hittills, är det jag som är yngst här? (Går bara i 9:an) Skolmaten på det första stället var toppen, kanske för att vi åt på ett ålderdomshem som låg typ 20 meter brevid skolan. Den nya skolan ja flyttade till i slutet av skolan har urusel mat, det kommer från en annan skola och värms upp i vår skola! Det smakar skit och[/citat] Den inlägget ovan blev lite fel :P Nu har jag märkt ett fel, jag kan inte citera hela Axels inlägg, har ni satt en gräns för antal tecken i citaten eller vad? }:)

  • 20:25 15 Jan 2007

    Inactive member

    [citat]japp det har vi för att undvika toklånga citat... känns inte helt relevant att se hela inlägget...[/citat] Sant. }:)


Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.
Inlägget är rapporterat! ×
Du måste vara inloggad! ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen ×