Läxhjälp

Vill du höja ditt betyg i matte? Behöver du hjälp att plugga inför nationella proven eller högskoleprovet? Det finns många olika typer av läxhjälp för dig som går i högstadiet och gymnasiet och det kan vara ett bra alternativ både för dig som behöver godkänt i ett ämne och för dig som vill höja ditt betyg. Här nedanför finns information för dig som vill veta mer om läxhjälp och som kan hjälpa dig att hitta den typ av läxhjälp som passar bäst för just dig.

Hitta läxhjälp

Det finns mängder av företag och organisationer som erbjuder läxhjälp idag och det kan vara svårt att veta vad du ska välja. Läs på om olika alternativ innan du bestämmer dig.

Så fungerar läxhjälp

Det finns en rad olika alternativ att välja på för dig som vill prova på läxhjälp. Det finns både organisationer som erbjuder läxhjälp gratis och företag som tar betalt för läxhjälp. Läs mer om hur läxhjälp vanligtvis fungerar så att du får koll på om det är något för dig.

Läxhjälp i hemmet

Det blir allt vanligare med läxhjälp i hemmet, där en lärare kommer hem till dig och hjälper dig att plugga. Du kan antingen få privat undervisning eller plugga tillsammans med syskon eller kompisar.

Läxhjälp online

Vill du sitta hemma i lugn och ro och få hjälp med läxorna vid din egen dator? Då är läxhjälp på nätet ett bra alternativ för dig.

Läxhjälpstyper

Med läxhjälp kan du få hjälp med precis det du behöver. Det finns intensivkurser inför nationella prov, kurser inför högskoleprovet, räknestugor, sommarkurser för dig som vill bli förberedd för en ny termin och kurser i studieteknik.

 

Logga in med Facebook