"Det grymma arvet" av Evelyn Anthony

6896 visningar
uppladdat: 2002-02-05
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Handling

Angela arbetar som sjuksköterska på ett sjukhus på Sicilien. Hon gifter sig och väntar barn med Steven Falconi, en Amerikan med Italienska rötter. Han är tvungen att gå ut i kriget och då får Angela -av en vän- reda på att Steven är medlem i en av Amerikas mest fruktade maffia familjer. Hon blir mycket upprörd och flyttar hem till sina föräldrar i England där hon föder deras son, Charlie.

Steven tror att Angela dog i kriget och han flyttar tillbaka till Amerika och gifter om sig med Clara Fabrizzi, som är dotter till en annan maffia ledare. Men han hatar henne och är otrogen.

Efter några år åker Angela och Charlie till New York och genom en slump träffas hon och Steven på en restaurang. De fortsätter träffas och Steven är överlycklig att han hittat sin kärlek igen. Men Angela kräver en sak för att de skall vara tillsammans -Att Steven lämnar maffian. Steven hade mycket starka familjeband, men han ger upp maffian och sin familj för att följa men Angela. De flyttade till en liten stad utanför Nice och öppnade ett stort casino Med hjälp av Maxton, en man som kunde väldigt mycket om sånt. Men Maxton blir kär i Angela -utan att hon märker något. Charlie och Steven gillar inte det och de avskedar honom.

Clara blir helt krossad av att Steven lämnat honom och det blir mycket spänt emellan familjerna Fabrizzi och Falconi. Clara ska gifta om sig och planen är att de under bröllopet ska döda Steven Falconis far och bror. Men Falconi får reda på planen och istället dödas Claras far och nya man.
Clara flyttar till Paris och anlitar en privatdetektiv för att leta upp Steven. Hon får reda på att han har familj och var han bor. Clara är redo att ge en halv miljon dollar till den som dödar familjen, och hon får tag på en person som hatar Steven, känner honom mycket väl och behöver pengar, Maxton…

Huvud personerna

Angela är en snäll och ärlig, men bestämd kvinna som växt upp på landsbygden i England.
Steven är en lite mystisk man, äldste son och blivande efterträdare till den stora maffia ledaren Luc Falconi. Han älskar Angela över allt.

Språk/stil

Boken är varken lättläst eller svårläst. Den har ungefär samma tempo helatiden, förutom i slutet, då tempot höjs. Språket är vanligt, inte särskilt svårt.

Egna tankar

Det var en spännande, lite r...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: "Det grymma arvet" av Evelyn Anthony

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Liknande arbeten

Källhänvisning

Inactive member [2002-02-05]   "Det grymma arvet" av Evelyn Anthony
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=1043 [2024-07-21]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×