Universum

8715 visningar
uppladdat: 2003-10-28
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Är vi ensamma i universum? Naturligtvis är vi inte ensamma i universum eller på våran planet. Tanken om att något så stort enbart skulle innehålla liv på jorden är ganska absurd. Men kommer vi någonsin att få ta del av och få veta vad som finns där ute? På sätt och vis skulle man kunna säga att vi redan är delaktiga i allt där ute. Utan att veta om det får vi hjälp av andra delar av universum för att kunna överleva på våran egen planet. Det är främst andromederna som hjälper oss i våran utveckling på planeten.
Andromederna är ljusvarelser från andra dimensioner och har valt att hjälpa oss i våran strävan mot förståelse och insikt. Med deras hjälp kommer vi att ta oss från den tredje till den fjärde dimensionen – tidsdimensionen.

U N I V E R S U M

Hur uppkom Universum och vad fanns tidigare?
- Vi vet inte riktigt. Ingen utom All Skapelses Källa känner till de här sakerna. Universum skapades när det var nödvändigt för det att materialiseras. Innan skapelsen fanns endast tankar. Det här gäller dock endast för detta universum. Det fanns en mängd andra Universum redan då, precis som det finns många Universum nu.

- Att Universum har förmåga att skapa liv, vet och inser alla. Men hur många inser att Universum självt är en livsform? Ändå är detta svaret på mängder av frågor och gamla gåtor. Inte minst på frågan om ”varför Universum har förmåga att skapa liv”. Endast liv kan skapa liv.

- Universum ska då inte betraktas som någon slags monstruös organism, utan just en livsform med förmåga att skapa långa slumpmässigt kodade strängar. I själva verket ingår Universum i ett större universellt system - ett informationsskapande system.

Mörker och Ljus
Grunden i universum är mörker och ljus. De mörka krafterna finns över allt där dom behöver finnas och man kan inte känna igen ljus om men inte upplevt mörker. Det var den ursprungliga själen som skapade mörker för att kunna lära och vägleda själarna genom universum och de olika dimensionerna.


Vad håller på att hända med planeten
Livet på jorden kommer inte att förändras något avsevärt från nu till sen när vi kommer in i nyare dimensioner. Där emot kommer människorna till en högre insiktsnivå. Jorden i sig kommer inte att se annorlunda ut, där emot får den en chans att återhämta sig från alla föroreningar människan åsamkat den under dom senaste hundra åren. När människan stiger till 4:e dimensionen kommer vi även att efterföljas av en annan art som kommer att ta över den uppgift som människan haft i 3:e dimensionen. Slutligen kommer vi att ha kommit så pass långt att vi inte längre behövs på denna planet och kommer då också att försvinna här ifrån, men detta är först om några tusen år.

Högre medvetande
Vad är det viktigaste en människa kan göra för att uppnå ett högre medvetande?

Lev livet fullt ut, här och nu. Fly inte från era liv på jorden. Det finns en an...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Universum

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Inactive member [2003-10-28]   Universum
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=2407 [2022-08-13]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×