Fruktansvärda mörker

3350 visningar
uppladdat: 2005-03-23
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Sitter upp i sängen, har täcket uppdraget under hakan. Är så trött men rädslan håller mig vaken. Det är så mörkt och konstiga ljud hörs. Försöker tänka logiska förklaringar till ljuden men min fantasi skenar iväg. Tillslut har jag lyckats skrämma upp mig själv så jag nästan är hysterisk. Något dunsar mot väggen. Jag blir helt paralyserad. Hör hur någon går på grusgången på väg mot baksidan av huset. Min enda tanke nu är att ta mig härifrån. Problemet är att bilen står på grannens infart. Eftersom jag måste bort härifrån har jag inget annat val än att försöka ta mig dit. Jag springer ut i hallen och rycker till mig en jacka från hatthyllan. För att känna mig lite säkrare hämtar jag en kniv från köket innan jag rusar ut genom dörren. När jag kommit nästan ända fram till vägen ändrar jag mig. Istället för att springa på vägen i skenet av gatlyktorna genar jag över grannens åker. Tur att det är varmt ute eftersom jag är barfota och bara har nattlinne och en tunn jacka på mig.

Mitt på åkern snubblar jag till och tappar balansen. Håller ut armen med kniven för att inte sticka mig själv. När jag reser mig upp känner jag att det står någon bredvid mig. Jag är så rädd. Når jag känner en arm i ryggen blir jag hysterisk och börjar vifta vilt omkring mig. Har ingen tanke på att jag har en kniv i handen förrän jag känner hur den sjunker djupt in i något mjukt. Panikslagen släpper jag kniven, springer därifrån utan att försöka se mig om.
Kommer tillbaka till huset och låser ytterdörren efter mig. Hoppar ner i sängen och drar täcket över huvudet. Önskar bara att allt det hemska ska försvinna.

Ligger och skakar, tankarna snurrar i huvudet, jag har dödat någon. Slumrar till några minuter då och då men allt är som ett töcken. Natten går långsamt, varje minut känns som en evighet. När gryningen äntligen kommer känner jag en sorts lättnad, allt känns faktiskt lite bättre när det är ljust.

Plötsligt bankar någon på dörren och jag vaknar till. Kikar ut genom fönstret och ser grannen stå i farstun. Han frågar om jag sett eller hört något under natten för det har varit ett ordentligt slagsmål på hans åker. Försiktigt kikar jag ut på åkern bakom honom. Ser sönderskurna kläder och något livlöst ligga i en hög. Han berättar att dom hittat en stor köttkniv bland kläderna. Försiktigt ...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Fruktansvärda mörker

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Inactive member [2005-03-23]   Fruktansvärda mörker
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=3746 [2024-04-19]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×