Prins William

3699 visningar
uppladdat: 2005-06-29
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Det var en gång en kung och en drottning som bodde i ett stort vackert slott, slottet låg på ett högt berg och utsikten var över en stor dal. Kungen och drottningen hade även en liten son, Prins William. Prins William hade vuxit upp i slottet och blivigt en stilig prins med allt han kunde önska. Men han kände ändå att något saknades, han saknade kärleken. Han bestämde sig tidigt en morgon att han skulle ge sig ut i världen och finna kärleken. Prins William smög ner för trapporna i det nedsläckta slottet, när han kom ner för trapporna såg han kungen och drottningen vid slottsporten. Kungen och drottningen sa att dom hade känt på sig att han skulle ge sig av inatt. Det ända kungen och drottningen ville var att prinsen skulle komma tillbaka med sin brud, gifta sig kungligt och ta över kungariket så småningom. Prins William skulle upp fylla deras önskan. Han kramade de farväl och red iväg i gryningen, han red över ängar och genom städer, men han hittade ingen flicka han ville gifta sig med. Men efter sju dagar kom Prins William fram till en mörk skog och i skogen såg han ett svagt litet ljus han red in en liten bit i skogen och såg att det var ett litet torp. Torpet såg ruckligt ut, men prinsen var för trött för att rida vidare till något finare, han knackade försiktigt på dörren till det lilla torpet, ingen öppnade så han öppnade dörren själv. Det var ett obebott torp. Han va trött efter dom sju dagarna och somnade snabbt. Han sov djupt den natten och han hade en konstigdröm. Det var en fe som sa till honom, med lugn och vacker röst, att gå till det mörkaste berget han kan hitta på tre dagar och klättra upp till toppen så kommer en flygande drake men den här draken är ond, du ska hugga av hans tre huven och sen ska du rida tre varv runt berget och sedan komma tillbaka hit, så väntar din prinsessa här. När han vaknade nästa morgon blev han lite tveksam, men vad skulle han förlora? Han red iväg i gryningen och letade i tre dagar efter ett stort mörkt berg, men han hittade inget förens vi midnatt den tredje dagen, berget var väldigt stort.

Han band fast sin häst nedanför berget vid en liten sjö, som låg helt stilla. Och började klättra upp för berget, det tog hela natten och hela dagen tills han var uppe på toppen så ställde han sig där mitt uppe på toppen, så ramlade det ner en pilbåge, ett svärd, och en yxa. Han förstod att han behöva använda alla vapen för varsitt huvud för att draken skulle dö. Draken kom flygande, hans huven var stora som ek kronor, och hans klor var lika stora som hans svärd. Prins William började fäkta mot draken, länge stod han där och svingade svärdet, men han kunde inte nå draken, så kom han på att han kan skjuta ner draken med pilbågen och sedan hugga av dom andra huvudena. Han träffade draken i strupen på ena huvudet och draken föll till marken. Snabbt drog William sitt svärd och högg av han andra huvudet, draken skrek och sprutade eld från dom två andra huvudena, då tog han yxan och högg av tredje huvudet draken skrek ännu höger och sprutade ännu mer eld, sen hade bara draken det första huvudet kvar med pilen i strupen, och prinsen hade två pilar kvar som han satte i båda ögonen och draken dog, och han såg hur det började glittra runt draken. Prins William blev rädd så sprang prinsen ner för berget och red det fortsatte han kunde. Tre varv runt berget, genom skogar och beckar. När han hade gjort det så red han tillba...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Prins William

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Inactive member [2005-06-29]   Prins William
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=4499 [2024-04-20]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×