Korpen Flyger

8055 visningar
uppladdat: 2005-07-22
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Huvudpersoner: Gest han var en liten pojke när allting började, så var han med sin syster och lekte medan det kom ett par vikingar, som slog ihjäl alla i byn och kidnappade Gests syster och han skulle egentligen slås ihjäl, men han som skulle göra det lät honom fly undan. Thord var den som blev gift med Gests syster och dom skaffade ett barn som hette Erik.

Miljö: Allting började på Irland där Gest och hans syster bodde när dom var små. Det var mycket löv träd och stenar fanns det ju också. Men det fortsatte sedan på Island, och där var det mycket klippor och grönt gräs och sand efter stränderna. Och vatten runt om så klart, det var mycket höga klippor Island var som ett berg som bara vällde upp ur vattnet.

Handling: Allting handlade egentligen om hur det var på den tiden när det fanns vikingar och rövare. Det började som det står där uppe, med att dom höll på och att leka medan det kom ett par vikingar, och Gests syster blev kidnappad medan alla andra i byn blev mördade av vikingarna förutom Gest och hans syster. För den viking som skulle döda Gest tyckte synd om honom och sa åt honom att springa för sitt liv när ingen såg. Och sen när dom blivit vuxna så är dom på Island och inte på Irland. Och Gest är där för att hämnas på Thord som gift sig med Gests syster och skaffat ett barn som heter Erik. Och dom bor en bit ifrån där var Gest bor just vid det tillfället, så när han ser att det bara var några som var ute och red och spanade så, brukade han slinka fram och döda dom.

Gest var en mycket skicklig krigare han kunde sin sak, fast han hade ju övat hela sitt liv ända sen dom blev skilda från varandra. Och sen när han hade mördat nästan alla av Thords män så kom han dit och pratade med sin syster om att han skulle ta med sig henne och Erik till Irland.
Men sen när han hade vänt på nå pålar så trodde Thord att det var gudarna, som hade straffat honom så att han måste offra sin son men då av slöjar hon Gest.

För att rädda livet på Erik, och då blev han tillfånga tagen och slagen och piskad av vikingarna. För att han mördat en massa av Thords män, men sen senare mot kvällen när alla är och äter så skär hon av Gests rep så att han kan komma lös. Men det kommer en och tittar sen och det syns inte så han gick in igen sen så smet Gest och vilade upp sig ett tag. Och skaffade utrustning så dom inte kunde döda honom. När dom sköt på honom med pilar från deras pilbågar, men sen tog han av sig dom och dödade först Thords män. Och sedan så dödade han Thord och Erik blev jätte ledsen för att han dödat hans pappa och arg blev han också. Men senare mot kvällen så kom han hem till Gests syster och Erik för att ta med dom till Irland men Erik försökte hoppa på honom men det gick inte så bra. Men han fick inte med dom så han for själv tillbaka till...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Korpen Flyger

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Inactive member [2005-07-22]   Korpen Flyger
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=4611 [2024-04-19]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×