Miljöbeskrivning,Personbeskrivning och en insändare

6 röster
29339 visningar
uppladdat: 2005-12-12
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Insändare till en hundtidning

"Rottweiler går aldrig att tämja till en sällskapshund" säger dom flesta. Men det är helt fel! De beror helt på hur man uppfostar och tränar hunden. Golden retriver är en vanlig sällskaps hund dom behöver inte träna sin energi på samma sätt, en rottwelier har mer energi som kan användas på ett negativt sätt ifall man inte är så noga med uppfostran.Tex man vill inte skälla på honom för han är ju så söt, men man måste vara litte sträng så han får displin så att han lyder dig du är hans ledare på sätt och vis.Tex när han är rädd för ngt ute i skogen då ska han kunna lita på sin ledare och visa att det inte är farligt. De vikigaste är att hunden har ett förtroende för dig och du för honom. Sen ska man också träna hunden på ett sätt hunden tycker det är kul, så man kan samarbeta med hunden på et bra sätt. Lydnad är väldigt bar att träna för då får man väldigt bra kontakt med hunden samtidigt som den kan tycka att det är kul. Sen kan man ju träna hunden på dess instinkt. tex en Bordercollie har instinkt att valla får, så kan en rottwelier som är en brukshund/skyddshund tycker om att träna bruks! Rottweliers ras-standard låter såhär "UPPFÖRANDE OCH KARAKTÄR:Den är vänlig, fredlig och barnvänlig. Den är mycket tillgiven och lydig, lättdresserad och arbetsvillig. Den är tillgänglig och självständig, lugn och orädd. Den är mycket uppmärksam. Det står ingenting om att detta är en aggresiv hund med mördar instinkt.
Dom flesta hundar går att tämja till en sällskaps hund bara man vet hur!


Person-beskrivning

Jag sak beskriva min närmaste vän. Angelina.
Hon har ihoppsittanda små mörka djupa ögon som hon oftast sminkar med lite eyeliner och masscara. Hennes ögonbryn är små och väldigt ljusa, knappt så de syns.
Hennes hår är långt och blont, inte för tunnt och inte för tjockt. Nästan ängla likt. Hon har det alltid iordning gjort, fluffit och lite vågit.
Hon är väldigt kort, endast 1.52 cm lång. Men längden passar henne bra! hon här väldigt feminina och fina axlar. sen har hon en rätt mullig kropp. Man ser henne ofta gå runt skrattades på stan med ett par blå åtsittande jenas med ett urringat linne och en tröja. Hon har ett väldigt feminimt helhetsintryck.
Som person är hon en väldigt stark och självsäker tjej(Där är vi väldigt lika)! Hon har utstrålning och charm, står högt för vad hon tänker och tycker!


Miljö-beskrivning

Mitt rum ska ja beskriva!
Man kommer in, man känner lukten av hund och rökelse samtidigt som lite instängt. Rummet är helt vitt, möblerat med trä beige och blått. Känns lite tomt ändå, men också väldigt hemtrevligt. På väggaran sitter de torkade rosbuketter och skolfoton.
Min säng är en mörkblå obäddad bäddsoffa som står i högra hörnet med blåa sängkläder. Brevid står ett blått nattduksbord med en blå duk som hänger ner litegrann. På det står en vit mysig lampa och en väckaklocka.
mitt emot i nästa hörn står de ett träfärgat databord med en dator hägtalare. Ofta ett väldigt rörigt ställe, men väldigt litet. Antagligen därför det blir så rörigt . Precis brevid finns ett träfärgat barbord som är i fönstret, i fönstret har jag svart/mörkkblåa/vita gardiner med lite randigt mönster på dom, smälter värkligen in! på bordet finns en blå/begie duk och blåa assosearer, en blå glas skål som en rökelse ryker ur.
Sen har jag en vit liten tv bänk från urminnes ti...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Miljöbeskrivning,Personbeskrivning och en insändare

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

  • Inactive member 2009-10-19

    IG i svenska eller vad?

Liknande arbeten

Källhänvisning

Inactive member [2005-12-12]   Miljöbeskrivning,Personbeskrivning och en insändare
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=5153 [2022-08-19]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×