Groove Coverage

6075 visningar
uppladdat: 2006-03-02
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Groove Coverage är en tysk grupp bestående av två människor, Mell som gör rösten och Dj Novus som gör musiken. Gruppen bildades 2001 och gör mest trance/techno låtar, dessa passar mest på discon. Groove Coverage gör mest covers på olika låtar, kända som okända, deras två största låtar är covers på två mycket kända låtar, Moonlight Shadow som i original sjöngs av Mike Oldfield och Poison som är en cover på Alice Coopers stora hit.
Mell är nu 24 år och lever för musiken och sina två barn, hon träffade den bästa mannen i hela världen genom hennes kärlek till musiken, hennes man Taly som hon älskar och har två barn med. Det var nämligen så att Mell stod och sjöng karaoke då hon blev hörd av Dj Novus, Han och producenten Axel Konrad frågade Mell om hon skulle vilja göra rösterna till deras debutsingel, och efter det har det bara varit Mell och Dj Novus som tillsammans bildat Groove Coverage. Mell har ändå sedan hon gick på dagis velat bli sångerska och har kämpat väldigt hårt för sin dröm. Hon tog sånglektioner och sjöng nästan hela tiden.
DJ Novus är 29år och har inte bara Groove Coverage på gång, han är även vanlig hus DJ, fast nu koncentrerar han sig mest på Groove Coverage. Men han har alltid varit en framgångsrik Disc Jockey. En recensent skrev en gång: As a townie I thought you can make a killing here in the country because you own the newest and most fabulous vinyl, but you had to put them away, one after the other, because the resident DJ was playing exactly your set! Vilket betyder ungefär att som stadsbo trodde du du kunde skryta här på landet eftersom du har den nyaste och ballaste vinylskivan, men du blir tvungen att lägga undan de, en efter en, för den nuvarande DJ spelade exakt ditt set. Som liten gillade Novus Elvis Presley och Mad...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Groove Coverage

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

  • Inactive member 2006-05-17

    Wiee, en av mina favoritgruppe

Liknande arbeten

Källhänvisning

Inactive member [2006-03-02]   Groove Coverage
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=5769 [2024-05-03]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×