Så som i himmelen, bokslut

3793 visningar
uppladdat: 2009-12-13
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete

Denna text skulle jag skriva efter att vi sett ''Så som i himmelen''. Min lärare tyckte att den var utmärkt, hoppas ni tycker det också.

Daniel kliver in på toaletten och hör ljudet av när de andra sjunger. Han börjar känna en konstig stickande känsla I magen. Det börjar krampa och benen viker sig under honom. Ögonen stängs och det blir helt svart. Daniel ligger på golvet med en svag puls, Lena står där ute, framför publiken och undrar vad som kan ha hänt. Hon får en konstig känsla av att hon måste finna Daniel. De andra börjar bli nervösa och ser sedan Lena springa mot dörren I en väldigt snabb hastighet och nu börjar alla bli lite smått nervösa. Arne, han som hade koll på allt ville inte missa detta så han sprang efter Lena. De möts utanför och börjar att fundera tillsammans. De bestämmer sig för att gå och leta efter honom, Lena som vet om Daniels hjärtproblem berättar för Arne om sanningen och att hon tror att han är kvar I byggnaden. Vilket såklart stämmer. De letar överallt men hittar honom inte. De springer tillbaka till varandra och börjar att leta efter honom tillsammans. Tillslut efter att de blivit svettiga av någon form av stress hittar de Daniel liggandes på golvet på toaletten de såklart missade. Arne tar fram mobilen och utan att tveka ringer till ambulansen, för det numret hade han tagit reda på ifall att. De kommer efter en halvtimme, och bär ut Daniel med båren ut till bilen för att köra med brådskande fart till sjukhuset. Daniel klarar sig men läkaren ber honom att inte anstränga sitt hjärta så han får åka in till akuten en extra vända.

De kommer tillbaka hem till Sverige och inget blir som vanligt. Kören blev uteslutna ur tävlingen för att dirigenten inte var med. De förlorade inte för att han inte kom, de förlorade för att han inte var där, de ville inte sjunga när inte han var närvarande.

Daniel och Lena bor äntligen ihop. Några veckor senare åker Lena iväg bara sådär. När hon kommer hem har hon något väldigt viktigt att berätta för Daniel. Hon berättar att hon har varit på undersökning och att det ska få en son. Daniel blir såklart överlycklig och de firas. De bor nu I den gamla skolan med en son på ett och ett halvt år. Det vackraste som de brukar kalla sonen förut. De ska även om precis en månad gifta sig I byns kyrka då Stig ska vara prästen. De fortsätter, tillsammans, med kören att komma vidare. De hjälper till I skolkören och I den gamla kören. Även fast Gabriella flyttar så blir kören bara bättre och bättre. Den första tävlingen de ställer upp I kommer de tvåa. De lyckas verkligen med livet och fortsätter med att föda en dotter. Barnen fick namnen Adam och Anna. Adam var tre år när Anna föddes.

Stig och Inger återförenades med varandra, även om allt fortsatte som vanligt, förutom att de båda gick på parterapi och till slut vågade visa sin kärlek till varandra.

Gabriella ser aldrig Conny igen och beger sig längre neråt I landet, ända ner till Göteborg. Det enda hon kom att tänka på var att flytta så långt bort som möjligt. Så hon flyttade till Göteborg, där hon alltid hade velat bo när hon hälsade på si...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Så som i himmelen

Kommentera arbetet: Så som i himmelen, bokslut

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Liknande arbeten

Källhänvisning

Inactive member [2009-12-13]   Så som i himmelen, bokslut
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=58463 [2024-07-24]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×