Min otursdag

1 röster
2952 visningar
uppladdat: 2010-01-14
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete

 Min otursdag

Det var måndag den 20 september. Jag vaknade inte förrän klockan var 07.15 eftersom min väckarklocka var sönder och jag var mycket trött. Jag klädd på mig snabbt och sprang ut på vägen utan att äta frukost. När jag skulle kliva på bussen upptäckte jag att mitt busskort inte var i plånboken. Så blev jag tvungen att cykla till skolan och det tog ganska lång tid. Klockan var 08.35 när jag kom till skolan. Jag hade svensklektion så gick jag till mitt skåp i korridoren för att hämta mina böcker. Olyckligtvis råkade jag tappa mina glasögon och de gick sönder. Det var inte så bra och tyckte synd om mig. Dagen var mycket jobbig och jag kunde inte koncentrera mig utan mina kära glasögon. När dagen äntligen var slut cyklade jag hem. Jag fick huvudvärk och kunde inte äta något. Jag blev lite bättre sen. 

På kvällen skulle jag till scouterna. Min bästa kompis som hette Mikael ringade mig och vi bestämde oss för att träffas vid en kiosk i stan. Vi träffades där vi bestämde. Sen tog vi bussen till en skog för att vi ville lära oss att vistas i skogen i mörker. Skogen var jättestor och hade många stora, höga träd. Det var en mycket mörk natt. Vi skildes och var och en tog sin karta. Det var svårt att hitta vägen i mörkret utan glasögon. Jag borde inte ha kommit till skogen utan mina glasögon men jag tänkte at jag skulle kunna klara mig. Jag var ensam och rädd. Jag gick förstås vilse och fick vara ute i skogen under hela natten. Jag fick sova under ett stort träd. Natten var lång och jag var skrämd av rädsla.

När solen gick upp vaknade jag. Lyckligtvis kunde jag hitta vägen tillbaka. Men jag visste inte var Mikael var. Hade han gått vilse? Det visste inte jag. Sedan träffade Jag en hjälpsam man som hjälpte mig till stan. När jag kom hem var klockan 09.00 och hela min familj var orolig och hade inte...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Min otursdag

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Liknande arbeten

Källhänvisning

Inactive member [2010-01-14]   Min otursdag
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=58499 [2024-05-13]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×