Flammande kärlek

3 röster
7723 visningar
uppladdat: 2011-02-21
Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete

Flammande kärlek

Kärlek... Vart ska man börja...

När jag hör ordet kärlek då tänker jag på värme, ett band mellan två personer som ingen annan har, kontakt, stöd... Det går inte att beskriva kärlek ned självaste ord, ni själva måste ha känt er föreläskade eller kanske ha något band med någon. Det behöver inte vara till er tjej eller kille, du kan känna kärlek till syskon till en leksak eller kanske någon suvenir.

Själv har jag haft den känslan, den är helt underbar ska ni veta, men varar den fortfarande? Jag vet inte riktigt. I vissa sammanhang så behöver man just den personen som befinner sig flera mil bort. Den där blicken, den där närheten bara så lite behövs. Om jag skulle falla då visste jag att han skulle vara där gör att fånga mig. Men i nuläget skulle han bara låta mig ruttna kvar på botten.

Men trots det så när någon nämner hans namn, hela kroppen bara stannar still. Jag kan höra hur mitt hjärta slår, och det ända som jag kan höra är hur mitt hjärta viskar hans namn. Klumpen i magen kommer, jag blir alldeles varm i hela kroppen. Men sen kommer minnena tillbacka...

Men risken är stor... Jag har nog aldrig känt sådan smärta tidigare, men är man villig att göra allt för den personen så ska man ta risken. Jag ångrar absolut ingenting. Dom snart 3 åren har varit bästa och smärtsamma åren i hela mitt liv. Jag har aldrig haft sådan kontakt med någon. Det var han och bara han. Så tjejer/killar tveka inte, gå fram till den personen som intresserad just dig. Ni kommer ångra er annars, för just den personen kan ändra hela ditt liv.

Men åter till min lilla sommarromans som snart skulle bli ett förhållande som skulle vara i 2 år. Men har jag glömt allt som varit? Man kan inte glömma någon som gav dig så mycket att komma ihåg.

Ibland innan jag går och lägger mig så tar jag fram den där lilla påsen där alla hans saker ligger i. Ett halsband (Jaa det... Bröt jag sönder på hans födelsedag), Ett armband (Som jag tog sönder när jag fick reda på hans nya förhållande), men där ligger även ett brutet hjärta som aldrig kommer bli helt igen. Men det konstiga eller tja... Underliga är att jag aldrig slängt sakerna utan att jag sparat dom. Så vad ska det betyda? Har jag glömt han? Är det dags att ge upp?

Om jag skulle träffa han igen som jag troligtvis kommer att göra är... Jag kan säga många saker men det är alltid hjärtat som kommer välja. Jag som person är väldigt stark av mig.  Men efter det här jag nog aldrig känt mig starkare som person. Men i slutändan är det hjärtat som kommer välja. Där det en gång känt kärlek, där kommer det alltid finnas kärlek.

11-te är ett datum jag kommer minnas gör livet. Nu ska jag avslöja något och det har exakt gåt 1 månad sen jag träffade honom. Jag k...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Flammande kärlek

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Каролина Тртица [2011-02-21]   Flammande kärlek
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=58877 [2024-04-29]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×