Matsalen
uppladdat: 2011-06-01
Inactive member
Matsalen
Lokalen
På vår italienska afton kommer vi att inreda lokalen med att drapera lokalen med tyger i olika glada färger som grön, vit och röd som är Italienska flaggans färger. Lagom många värmeljus som ger känslan av "myskväll" kommer vi också att hänga längs väggarna. Det får inte vara för mycket för då blir det lätt för varmt i matsalen.
I mitten av lokalen kommer det att vara ett litet inslag av det gamla Rom. Vi ska ha en liten scen som ska föreställa Colosseum, där gladiatorerna stred mot varandra. Vid scenen kommer det att finnas svärd, sköldar och hjälmar så att man när lusten faller under kvällen kunna utmana varandra.
Dukning
Först på bordet kommer en bordsfilt ligga för att minska ljud från tallrikar och bestick. Färgen på dukarna kommer att vara röd och servetterna kommer att vara vinröda och ligga vikta som ett Musselskal på tallrikarna. Blommor kommer också att finnas på bordet med färgerna, blå, röd och gul. Blommorna placeras givetvis i luckan mellan 2 kuvert, italienska bordsflaggor kommer också att stå där. Snygga vin glas är också viktigt eftersom Italien är kända för sitt goda vin så kommer det att vara en viktig del.
Alla bord och al dukning står i raka linjer och i matsalen kommer vi att ha god symmetri och harmoni.
Personal
Det kommer att vara levande statyer utspridda i lokalen som är utklädda till gladiatorer med svärd och hjälmar.
Serveringspersonalen kommer att ha en enkel klädsel med svarta byxor/kjol, vit skjorta och en svart väst. Färgen på sli...
...läs fortsättningen genom att logga in dig.
Medlemskap krävs
För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.Kontot skapar du endast via facebook.
Källor för arbetet
Saknas
Kommentarer på arbetet
Inga kommentarer än :(
Liknande arbeten
-
Inactive member
-
Inactive member
-
Inactive member
-
Inactive member
-
Inactive member
-
Inactive member
Källhänvisning
Inactive member [2011-06-01] MatsalenMimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=59002 [2024-05-02]