Vintern

3 röster
4165 visningar
uppladdat: 2006-03-23
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Det är en kall vinterdag. Det snöar ute. Alla sittter hemma, dricker varm chocklad och tittar på TV. Himlen börjar mörkna och det känns som om något hemskt kommer att hända. Plötsligt så hör man någon ringa i telefonen. Det är mormor som är skadad. De ringer från sjukhuset och säger att mormor har skadat benet.
- Familjen, säger : Vi är på väg mot sjukhuset till läkaren. Efter ett tag så var familjen vid sjukhuset. De frågade efter mormor vid receptionen, så sa de att ingen besök för tillfället. Sedan satt familjen i vänterummet, de satt där i flera timmar. Efter ett långt tag så kom läkaren och sa : Vi har gjort många tester på mormor, och måste tyvärr säga att vi måste operera henne. Barnen började gråta, men föräldrarna var lite lungnare, eftersom de vet vad som kommer att hända just nu. Familjen gick till vänterummet. Efter ett par timmar så var operationen klar. Då fick familjen gå och titta till på mormor.
- Hon mådde bra , sa läkaren. Vi måste ta några tester till för att se om hon är helt ok för att lämna sjukhuset snart. Då gick familjen hem och de kom tillbaka nästa dag. När de gick in till rummet så var mormor helt tyst, men hon var vaken. Barnen gick fram till mormor och kramade till henne och sa, vi älskar dig mormor. Hon svarade inte tillbaka eftersom jag tror att hon var jättetrött och ville nog sova ett tag efter operationen. Nästa dag skulle då familjen gå och titta till om mormor mådde bra. Men hon sov fortfarande, så de fick vänta ett tag innan de fick möta henne igen. Efter ett par timmar var mormor vaken.
- Läkaren, sa : Testerna gick bra och att mormor snart kunde lämna sjukhuset och börja gå hem. Familjen blev lättad, och mamman sa till mormor, att jag ska bara ta hem barnen och låta dem äta mat, sedan så kommer vi tillbaka. Pappan stannade kvar där hos mormor. Efter två timmar kom mamman och barnen tillbaka till sjukhuset. Plötsligt börjar mormors puls sjunka ner, pappan gick ut ur rummet för att hämta en doktor som kan hjälpa mormor. Men pappan hittade ingen. Mormor började försiktigt blunda, till slut hade ho...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Vintern

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Inactive member [2006-03-23]   Vintern
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=5909 [2022-08-09]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×