Kärleken

6978 visningar
uppladdat: 2007-03-21
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
En av människans många känslor är kärleken. Det är en av våra största känslor, kärleken, som kan vara på både gott och på ont. Vissa hittar sin stora kärlek, vissa förlorar den och vissa finner den aldrig. Kärleken är som ett öde, man kan inte bestämma över den, även om man kanske innerst inne vill. Alla blir ändå berörd någon gång under denna vistelse på denna planet.

Man kan älska varandra på många sätt. Man behöver inte vara gift eller förlovad för att älska varandra. Man kan tycka om varandra som familj eller släkting också.
Kärleken är som solen, den kommer upp som ett ljus och går ned som ett stort mörkt täcke och lämnar sina spår. Man finner sin kärlek som ett ljus och man förlorar den i ett mörker genom att skiljas eller genom döden, eller så kan man vara jätte kär när man precis träffas, men att kärleken efter ett tag bara dör ut.
Kärleken är en viktig del av live, människan har stor hjälp av kärleken genom att få ut det man känner, genom att få sina problem uträttade genom glädje och sorg. Kärleken kan förändra livet för alltid, man kan finna den rätta och skapa en familj som finns där för alltid. Man kan skiljas från sin familj som finns där för alltid, skiljas från sitt livs kärlek eller sin värsta kärlek, man kan alltså säga att kärleken sätter sina spår. Människor kan förstöra andras liv för att göra sitt eget liv bättre än vad dom har för tillfället. Och det genom att skiljas, värst är det för barnen som inte kan påverka eller tycka till när föräldrarna separerar och förstör en del av barnets kärlek. Man kan säga att det är lite egoistiskt att skiljas om man har barn som är inblandad, för då räddar man en kärlek men samtidigt förstör man en annan.
Man kan inte säga att det är egoistiskt att skiljas heller, för att man kan ju inte fortsätta leva som man gör om det inte fungerar mellan varandra. Man räddar då barnets kärlek men inte sin egen, det är därför det är så smärtsamt att skiljas, men när man är nere på botten kan det bar bli bättre. Det kan ju vara så att man är jätte kär när man träffas, men att kärleken bara dör ut efter ett tag, man älskar inte varandra på samma sätt längre. Man kan ju älska varandra som vänner eller som kompisar istället. Det finns så många olika sorters kärlekar, man kan älska ett djur väldigt mycket, eller en hobby, men den kärleken kan ju också bara dö ut efter ett tag. Det kan även finnas kärlek till någon man ser upp till, som ett äldre syskon, någon idol eller någon man tycker om, det kan även finnas kärlek till en maträtt man gillar väldigt mycket. Det är inte alltid så lätt att få sin kärlek, den man älskar kanske älskar den andre, utan dennes hjärta har kanske fallit för någon annan.



” Kärleken kan vara svår at...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Kärleken

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Inactive member [2007-03-21]   Kärleken
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=7803 [2024-04-25]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×