Utlämnad.

2703 visningar
uppladdat: 2007-08-11
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
För inget kan förklara. Inget kan få dig att förstå vad som hänt eller håller på att hända. Det går inte in i dina sinnes tunna väggar. Den skriker, rösten.. det gör ont. Du hör den som om någon står med munnen någom centimeter från örat, och skriker förtvivlat. Detta är ditt inre. Det känns som hjärnan i vilken sekund som helst ska brista, & rinna ur som en seg gojja ur jacket i hjärtat. Jacket som gör så otroligt ont. Jacket som bara du, ja endast du... bär ansvars över dess smärta. ibland blir det inte som man tänkt sig, nej nästan aldrig blir det exakt som man vill eller har utsett. Bara tiden kan utvisa. Bara framtiden kan visa oss vägarna som vi är menade att gå. Ibland är den krokig, ibland vänder den om i en helt annan riktning. Ibland är det mörkt på den, men på vissa ställen börjar solen .. sakta men säkert leta sig fram mellan dom mörka molnen. Molnen som ska föreställa din barndom. Barndomen du hellst vill glömma, barndomen du skulel göra vad som helst för att slippa. Men alla slag du fått är oförglömliga. rädslan av att dom redan ettsat sig fast så djupt in att ingen kan få dig att glömma, finns där. Men det finns inget du kan göra åt det. Du kan bara drömma. du vill bara skippa allt som innefattar allt, du vill bara hoppa fram ett steg och glömma. eller hoppa bak flera steg och göra saker som hänt ogjorda. Saker som man bara vill ska existera långt bort, i drömmarnas land.

Du lägger dig ner på just den platsen du är nu, som råkar vara på en kulle. Du lägger dig ner, och sluter ögonen. Det blir inte svart, istället dyker det upp massa bilder, som i ett bildspel. Det är just dom bilderna som förföljer dig varje natt, som håller dig vaken om nätterna & får dig att vara rädd för dig själv. minnena gör ont, det gör ont att minnas. Du kan inte hålla dom salta dropparna långt ifrån. Du vill inte att dom ska fram men dom är envisa, dessa jävla tårar som alltid ska komma. Du känner dom bränna innanför ögonlocken, du spänner ihop ögonen för att dom inte ska komma ut. Men det ger motsatt effekt, den salta tåren rinner ner för din kind. Som en utlämnad båt i den starkaste stormen är droppen på din kind. Den rinner ner & faller till marken. Med en splasch delar den på sig, precis som livets vägar. Du kollar ut mot kullen du sitter på, hav.. Du ser hav så långt ögan kan nå. Som oändlighetens oändlighet känner du dig. du vet inte vad du ska ta dig till, vet inte hur du ska agera längre. Allt du gör blir fel, allt du tar i blir mörkt. som om du går och bär på en smärtsam sjukdom, tillslut kommer ingen mer någonsin vilja röra dig rädd för att få smittan du startat. du känner dig vidrig, äcklig.

Du känner en stor skam, men varför? Du har inte gjort världen ett dugg ont, ändå behandlar den dig som den utlämnade båten på din kind. Du känner att du snart inte orkar mer, att det snart är din tur att lämna denna värld och flyga bort till den andra landet, drömmarnas land. Till honom, honom du saknat i evigheter. Nästan 6 månader sen han lämnade dig ensam här, i denna otroligt grymma värld. han va mycket av dig. Men du lovade honom att fortsätta, men nyfikenheten & frågorna, men framförallt saknaden får dig att längta, längta till att bryta löftet. du är utlämnad till dina medmänninskor, medmänniksorna som byggt upp denna värld. Världen du inte vill ha att göra med att göra. Världen du sk...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Utlämnad.

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Inactive member [2007-08-11]   Utlämnad.
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=8507 [2024-03-28]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×