Valfritt-tal

1 röster
5887 visningar
uppladdat: 2007-11-19
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Just nu sitter jag här vid vägkanten insvept i en filt & i princip darrar av rädsla inför framtiden, ensamhetskänslan är stor & överväldigande. Vems famn ska jag bli tröstad av, när jag inte orkar mer? Vems säng ska jag kunna krypa upp i de stunder när jag inte vågar vara ensam? Vem ska dra upp mej från mörkret, när du är borta? Det är juh du som hjälpte mej upp från botten till toppen, och jag vill inte ramlar ner i samma avgrund, samma mörker igen. Jag försöker hejda fallet men rädslan är stor, för stor att kunna hantera. Min obetydliga själ har under dagens lopp sakta men säkert fyllts av förtvivlan, förtvivlan som nu vuxit sig så stark att jag inte vet vad jag ska göra. Jag fattar inte ens varför jag sitter här och tänker om sånt just nu!

För det handlar om att prata sönder nätter, och att sätta på film efter film för att storyn tappas bort bland kyssar och smekningar. Det handlar om att vara vaken enda till 07.30 och låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet (låta kärleken lysa upp den kolsvarta natten). Det handlar om att älska smaken av någons fingertoppar och om mjuka läppar i vaken drömmar och att skriva vårt namn med ett hjärta imellan med snirkliga bokstäver på varandras kropp. Det handlar om att brottas bland kuddar och älska att förlora och bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen. Det handlar om att läka, kyssa bort sårigheten & att viska "du är vacker" flera gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång, att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha en miljon fjärilar i magen och att blåsa ögonfransar från varandras kinder. Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut. Det handlar om timmeslånga telefonsamtal och att önska sig närmare & om kladdkaka med massor av grädde på, att skratta tills det gör alldeles jätte ont i magmusklerna och ligga på en matta med full av hundhår på fast det finns en säng precis bredvid. Det handlar helt enkelt om att ge sig själv till den man älskar utan att tveka en sekund, och att andas genom varandras munnar. Bättre än detta kan det inte bli & jag är helt enkelt lyckligt lottad. Vart enda steg & andetag jag tar, lovar ...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Valfritt-tal

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Inactive member [2007-11-19]   Valfritt-tal
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=8812 [2024-04-20]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×