Recension: En annorlunda sommar av Will Hobs

2937 visningar
uppladdat: 2008-05-17
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Will Hobbs bor tillsammans med sin fri i Durango, Colorado, USA. Han har skrivit 16 romander för undommar och två bildböcker. De flesta av hans böcker är djuren och vildmarken i centrum.
Som En Annorlunda Sommar, den handlar om fjortonåriga Shannon och hennes lillebror Cody. Deras föräldrar är med i "läkare utan gränser" och får åka till Pakistan och Afghanistan en sommar, Shannon och Cody för vara hos sin morbor som dom knappt har träddat. Morbrodern heter Neal och är en frivilligt arbetande på Jackies Viltakut och Rehabiliteringscenter. Under sommaren får dom hänga med Neal på en massa olika uppdrag för att rädda djur av olika slag. De får också lära känna många människor, även Tyler som har dömts för djurmisshandel.
Detta är bara en av böckerna som Will Hobbs har skrivit, och jag blev fängslad från första början. Det var på 2-3 ställer sm jag tyckte var hemska, bland annat när Will Hobbs skriver varför Tyler blev dömd till djurmisshandel och när Neal nästan blev av med tummen i ett uppdrag för att rädda en rödstjärtad vråk. Men i övrigt var den super bra.