bra, skoj länk!


  • 19:25 09 Jan 2007

    Inactive member

    www.flashback.se nästan liknande mimers, men kanske aningens högre nivå. beroende på en själv!

  • 19:27 22 Feb 2007

    Inactive member

    [citat]Vad jag vet har svenska myndigheter, och rättsväsendet förbjudit deras aktivitet på forumet. På grund av just dem lag överträdelser som skett. Är det inte lite dumt att fortsätta diskussioner i ett forum, vars synpunkter är att trotsa det svenska rättsamhället? Tycker det är rätt patetiskt att gå den vägen, istället för att göra det dem efterfrågar. För att sälja och/eller ge tips om vart du kan köpa förbjudna föremål är ju brott mot svensk lag, det kommer ju att straffa sig förr eller senare. Och om beslutet har gällt sedan 2002 lär dem snart åtala igen. [/citat] eftersom att servern ligger i england (forumdelen) så lär det inte bli så "snart igen" .. dessutom är det helt jävla sjukt att rättsväsendet ska gå in och censurera, internet ska vara en fri plats för information istället för vårat annars propagandastyrda samhälle, vi har ju nästan mer propaganda än i forntida ryssland för fan ! enda utvägen är intrenet och där censurerar man och har upp till 200 000 i böter för stackars flashaback!? helt galet, hatar censur i alla dess former (finns ju undantag men iaf) varför ska man inte få disskutera vanliga jävla tonårsämnen, sex, knark osv?? Varför ska regeringen få banka i oss propaganda som inte stämmer för fem öre, och så att en liten klick vågar testa, ser att propagandan inte stämmer å blir fast, istället för att få läsa om båda sidorna (för och motprogaganda) med sanna bieffekter osv!

  • 15:30 22 Feb 2007

    Inactive member

    jo det är sant, mena behöver inte veva in sig i just dom debatterna.. men vissa roliga tankar finns det![8D]

  • 19:21 22 Feb 2007

    Inactive member

    Vad jag vet har svenska myndigheter, och rättsväsendet förbjudit deras aktivitet på forumet. På grund av just dem lag överträdelser som skett. Är det inte lite dumt att fortsätta diskussioner i ett forum, vars synpunkter är att trotsa det svenska rättsamhället? Tycker det är rätt patetiskt att gå den vägen, istället för att göra det dem efterfrågar. För att sälja och/eller ge tips om vart du kan köpa förbjudna föremål är ju brott mot svensk lag, det kommer ju att straffa sig förr eller senare. Och om beslutet har gällt sedan 2002 lär dem snart åtala igen.

  • 15:28 22 Feb 2007

    Inactive member

    [citat]www.flashback.se nästan liknande mimers, men kanske aningens högre nivå. beroende på en själv![/citat] flashback var en ganska kul sajt innan den spårade ur iaf forum delen. :D Tyvärr finns det alldels för mycket om bajs (knark) och saker som enligt min mening inte riktigt rör sig inom lagens gränser xx(


Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.
Inlägget är rapporterat! ×
Du måste vara inloggad! ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen ×