kampsport=)


 • 10:33 07 Feb 2007

  Inactive member

  hejhej allihopa!!! jag är en kille på 16 år och brinner för kompsporter. specielt taekwondo=) och undrar nu på om det finns någon där ute som har samma intresse som jag:) jag har tränt taekwondo och bär svart bälte:D men nu har jag slutat och börjat att utvekla min egen still:D är det någon ute där som känner att de vill vara med att utvekla det så.......... är ni välkommna:D

 • 21:53 08 May 2007

  Inactive member

  [citat]jag måste hålla med där på ett litet förn också faktiskt, fotboll är ändå en av de roligaste sporterna! spelar du i ngt lag?? [/citat] Nix, inget lag - blir mest på skoj med kompisar. Man blir riktigt sugen nu när det går champions leauge på TV [8D]

 • 00:02 10 May 2007

  Inactive member

  Får ta o tillägna mitt första inlägg till denna tråd! är det någon kampsport man ska ha nytta av på gatan så är det framför allt ju-jutsu eller krav maga men ska syssla med, och inga låtsas sporter som karate och taekwondo! ;)

 • 21:16 08 May 2007

  Inactive member

  jag måste hålla med där på ett litet förn också faktiskt, fotboll är ändå en av de roligaste sporterna! spelar du i ngt lag??

 • 21:33 09 May 2007

  Inactive member

  Parkour verkar grymt kul, har jag velat gå på sen två år tillbaka. Men idag simmar jag på elitnivå 5-6 ggr i veckan (har simmat i halva mitt liv) och kör beatbox (sen 1 ½ är tillbaka)^^ Ville gå på karate när jag var ungefär 5 år, visade tidigt mina dolda talanger.

 • 01:17 16 May 2009

  Inactive member

  Jag har tränat Ju-jutsu sen jag var 5 år och jag tränar fortfarande. Har också tänkt på att utveckla en egen stil men jag känner tyvärr ingen annan som har samma intresse. Så jag skulle gärna vilja vara med och utveckla. Jag bor i Västra Frölunda i Göteborg. Vore bra att veta ungefär vart du bor så att vi inte bor för långt ifrån varandra. Skulle varit bra om det fanns fler intresserade.

 • 20:02 09 May 2007

  Inactive member

  he mig trana Kungfu nar mig var 4 ar ...mig alska kampsport men nu trana mig ensam utan min mastare hichic .. min keyboard er ....@!$# sa kan inte skriver svenska bokstaver hichic

 • 17:31 08 May 2007

  Inactive member

  hej du, oj det låter intressant...... kul att kunna gå egna vägar! själv tränar jag karate, sen... ja ehm... sen ja va 4 år:D men ja tycker det e kul än så länge, men det är lite liknande! på vilket sätt utvecklar du själv??

 • 10:03 09 May 2007

  Inactive member

  kamsport är inget för mig! testa gärna Parkour i stället, man springer ute i fridlufts livet, nä men du springer och hoppar på allt som kommer i din väg:D och det är SJUKT kul! en bra plats att börja på är (T-centralen - Hötorget) i stockholm

 • 19:20 08 May 2007

  Inactive member

  För min del måste det vara en boll med i sporten för att det ska funka: fotboll, innebandy, basket, tennis, pingis, badmington. In med kulan bara - sen kan jag köra i timmar... har alltid tröttnat på sporter utan bollar [8D]

 • 09:37 09 May 2007

  Inactive member

  hihi, jag är lite lustig :) jag har ett teoretiskt intresse, dock så kan jag inte utöva dessa sporter av seriösare slag då jag har fått hjärnskakning för många gånger :( fightades lite när jag var runt 14-15 å då var det grymmt skojj, men så fort man blev lite bra så var jag tvungen att avbryta :( läkaren sa fy fy älskar dock att kolla på fighting! inte bara organiserat :)

 • 23:56 09 May 2007

  Inactive member

  Jag gillar inte sporter, bortsett från fotboll (jag e grym på det!) men däremot är jag galen i matte!!!!!!!!!!!!!!! :p

 • 20:09 09 May 2007

  Inactive member

  Har tränat kickboxning i ett litet tag, men fick tyvärr välja mellan antingen fotboll eller kickboxning och då var valet lätt: fotboll! Håller med om att det nästan måste vara en boll med för att de ska vara kul. Har tränat en massa olika sporter exempelvis fotboll, innebandy, handboll, pingis, tennis m.m. Dock är det enbart fotboll som gäller nu =)

 • 17:31 08 May 2007

  Inactive member

  hej! själv brukar jag köra en del kampsport hemma, med mina pappa som tävlad i närkontaktskarate i VM... men jag simmar oxå...|)|)


Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.
Inlägget är rapporterat! ×
Du måste vara inloggad! ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen ×