Lite Hjälp till skolan om kärlek...


 • 10:23 08 Feb 2007

  Inactive member

  Hej! Jag skulle görna vilja att några killar & tjejer kunde skriva lite om vad de tycker om kärlek. Jag behöver all hjälp jag kan få till mitt skolarbete! (Ingen kommer att nämnas vid namn!) :)

 • 06:14 10 May 2007

  Inactive member

  Vi ska skriva ett kärleks häfte & måste koma på ideer om vad vi kan skriva om...

 • 16:00 10 May 2007

  Inactive member

  Ok, kan någon skriva om skillnaden mellan att vara ihop med någon i lågstadiet & när man går på tex. gymnasiumet? [?]

 • 19:40 10 May 2007

  Inactive member

  det som är skillnaden mellan ett förhållande i lågstadiet och t.ex gymnasiet är känslorna!!!! självklart, det vet jag säger du.... men ett förhållande i gymnasiet har ju möjligheten att hålla så mycket, mycket längre än ngt i lågstadiet.[^]

 • 21:48 10 May 2007

  Inactive member

  [citat]Ok, kan någon skriva om skillnaden mellan att vara ihop med någon i lågstadiet & när man går på tex. gymnasiumet? [?][/citat] Kan du inte liste ut det själv? förlåt.. Allt handlar om mognadsgraden. att vara kär på lågstadiet = att tycka någon är snygg (ungefär) men när man väl blir äldre inser man att det är något annat.

 • 20:00 10 May 2007

  Inactive member

  1 leta up sökrutan 2 skriv in kärlek 3 tryck sök du hittar nog massa fina dikter som du kan hämta insperation från .. förlåt om jag är lite otrevlig, men love hurts you know *emo*

 • 22:08 10 May 2007

  Inactive member

  [citat]det som är skillnaden mellan ett förhållande i lågstadiet och t.ex gymnasiet är känslorna!!!! självklart, det vet jag säger du.... men ett förhållande i gymnasiet har ju möjligheten att hålla så mycket, mycket längre än ngt i lågstadiet.[^][/citat] japp, just själva fattningen om vad kärlek egentligen är låter ibland för klychigt, även om det råkar stämma... IBLAND! kärlek är förnuft, förälskelse psykos alla ralationer sinsemellan blir av någonting hos den andre som den ene reagerar på karaktärsdrag gör att det ser ut att vara mer tydligt och säkert om vem/ vilka personer verkligen är tack å hej, hoppas det går finfint!=)

 • 00:13 10 May 2007

  Inactive member

  hej igen, det verkar som att vi möts än en gång! hmm, kärlek... det är ett av de svåraste mysteriena i världen, ska du skriva ett skolarbete om det?? berätta mer så hoppas jag att vi kan prata mer:D

 • 13:43 10 May 2007

  Inactive member

  kärlek är något som vi inte kan leva utan..det är något värdefullt som vi får..det är något som vi ska ta väl hand om..det är något som andra kan stjäla ifrån oss och det är den enda nackdelen med kärlek..

 • 18:43 10 May 2007

  Inactive member

  [citat]Ok, kan någon skriva om skillnaden mellan att vara ihop med någon i lågstadiet & när man går på tex. gymnasiumet? [?][/citat] jag skulle kanske säga mognaden men det finns ju dom som går i lågstadiet och ändå är mognare än någon som går i gymnasiet. det kanske inte hjälper så värst men det e min åsikt om skillnaden.

 • 09:24 10 May 2007

  Inactive member

  hmm, ok, det verkar lite knepigt, eftersom det är ett så stort ämne! (det är lättare att skriva preciserat om du har några frågor??) men det man kan säga att kärlek är något som alla behöver, ingen kan vara utan det, och alla har problem med det. det angår oss alla! och den innebär inte alltid lycka. det är många hinder som man ska ta sig över innan man kommer fram till målet, vissa kommer aldrig fram till det målet. alla är rädda för att bli sårade men faktum är att man måste bli sårad för att lära sig och det är ju en process att lära sig själv tillsammans med att lära känna nya människor. sen finns det så många olika sorters kärlek! det är helt otroligt hur man kan få så mycket energi av kärlek, en naturlig drog! :)


Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.
Inlägget är rapporterat! ×
Du måste vara inloggad! ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen ×