Intagningspoäng! HJÄLP MIG!


  • 21:35 08 Apr 2007

    Inactive member

    Hej Alla! Jag har stora drömmar om att bli frisör och vill gå något frisör gymnasium i östergötland, förhoppningsvis det i norrköping eller linköping. Finns det någon som vet vad intagningspoängen låg på i år till frisör gymnasium? eller någon som vet någon bra hemsida man kan kolla sånt på?:) skulle vara skit snällt om ni kunde hjälpa mig. Mina poäng nu i åttan från höstterminen ligger på 220. Tack på förhand! :)

  • 17:28 27 Jul 2007

    Inactive member

    Tjabba:) Jag heter jonas och är 14 år och bor på gotland. Jag vill ta nv och har 240p. min stora dröm är att bli läkare. och jag undra om vi kunde hjälpa varandra. :) Det var bara en idée och det är lungt om du inte vill. för om vi hjälper varandra får vi in mer åsikter t ex en pinne är lätt att bryta fast 100 tillsamsans är svårare. det var det jag har att sega Hej då:)

  • 14:01 07 Jul 2007

    Inactive member

    [citat]Hej Alla! Jag har stora drömmar om att bli frisör och vill gå något frisör gymnasium i östergötland, förhoppningsvis det i norrköping eller linköping. Finns det någon som vet vad intagningspoängen låg på i år till frisör gymnasium? eller någon som vet någon bra hemsida man kan kolla sånt på?:) skulle vara skit snällt om ni kunde hjälpa mig. Mina poäng nu i åttan från höstterminen ligger på 220. Tack på förhand! :)[/citat] Jag går i nian och har alltså precis valt och nu finns den preliminära intagningsgränsen för i år, och så klart tidigare års slutgiltiga intagningsgränser, uppe på hemsidan www.gymnasieintagning.se. Aningen svårnavigerad sida enligt mig men det ska nog gå att leta fram.

  • 20:23 09 Jul 2007

    Inactive member

    Hej, jag tror att poången ligger på runt kanske 380 poång, men jag är inte säker [8]xx( xD :D

  • 17:19 27 Jul 2007

    Inactive member

    [citat]Hej Alla! Jag har stora drömmar om att bli frisör och vill gå något frisör gymnasium i östergötland, förhoppningsvis det i norrköping eller linköping. Finns det någon som vet vad intagningspoängen låg på i år till frisör gymnasium? eller någon som vet någon bra hemsida man kan kolla sånt på?:) skulle vara skit snällt om ni kunde hjälpa mig. Mina poäng nu i åttan från höstterminen ligger på 220. Tack på förhand! :)[/citat]

  • 11:34 21 Jul 2007

    Inactive member

    Hej! Du kan hitta massor av information om hur du blir frisör på sidan www.frisor-utbildning.se Du kan även hitta det olika skolorna som ger utbildningar inom frisörområdet på www.gymnasium.se mvh Mateusz

  • 19:33 16 Jul 2007

    Inactive member

    Hej, jag tror att poängen ligger på runt kanske280 poång, men jag är inte säker [8]xx( xD :D Hoppas det hjälpte. :X[^]

  • 17:50 24 Jul 2007

    Inactive member

    Det beror nog på. På den skola jag går på ska du ha typ 300 poäng och det är 15 MVG som krävs...


Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.
Inlägget är rapporterat! ×
Du måste vara inloggad! ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen ×