Miljöförstöring idag


  • 16:08 13 May 2007

    Inactive member

    vi måste göra något åt detta! Annars kommer vi inte få ett roligt liv i framtiden.. alla måste hjälpa till, innan det är för sent!!

  • 20:19 25 Oct 2007

    Inactive member

    Jag håller med, man känner sig så liten när man inte kan göra en stor förändring själv, man vill bara dunka vett i skallen på t.e.x. George Bush som är ledare för ett land som faktiskt står för 40 % av världens koldioxid utsläpp, det här med växthuseffekten är verkligen läskigt.:(!

  • 20:22 25 Oct 2007

    Inactive member

    http://www.muf.se/download/documents/23080/MUF%20-%20Den%20bekväma%20sanningen.pdf Den rapporten är en käftsmäll åt Al Gore. Tex. så har vi mer olja idag än för 35 år sedan, mer skogsarea, och bättre luft än före det fanns bilar. Den globala uppvärmningen... wait a minuit, ska vi inte göra något åt den globala nedkylningen först? på 1970-talet så sa man att vi var påväg mot en ny istid, idag är vi påväg att bli stekta. och det är till stor del samma personer, samma forskare, nu som då. Diagrammet som Al gore visar upp i sin film saknar relevans - dels eftersom det är rent falskt (han visar det som om temperaturen stått stilla från medeltiden till 1960-talet), och dels eftersom han, när han ska visa hur hög temperaturen är år 2056, ser till att få en kurva som går 90 grader uppåt. Antiamerikanismen är stor i Sverige, 99% av ungdomarna tycks ha haft Ebba Grön som SO-lärare. Klart man skyller på USA vad som än händer, det är ju den gamla vanliga principen i Sverige.


Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.
Inlägget är rapporterat! ×
Du måste vara inloggad! ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen ×