Eurovison song contest


 • 16:15 21 May 2007

  Inactive member

  Hej jag är en kille som tyker att Eurovison är lite tråkit ibland. Som det här året när alla öststater rösta på varandra. Det var lite tråkigt. Deför Sverige gränsar inte till så många länder och t.ex ukrina gränsar till många länder. Hela gamla soviet rösta på varandra och forna jogoslavien. Som Ukrina hade nån man med stjärna på huvudet och var in klädd i en aleminium dräkt. Och det kom två! Inget med shalager att göra tycker jag. Och att Tyskland, Frankike, Storbritanien och Spanien betalar pengar för att slippa kvala in! Min lösning är att det ska vara en jury som också röstar med TV-tittarna. Juryn och TV-tittarna ska ha 50% var. Juryn ska syssla med musik i sitt vardagliga liv. Det är en bra tävling. fast med lite brister men mer saker som är bra.:)

 • 19:21 31 Oct 2007

  Inactive member

  Hahaha.. Man kan verkligen inte sluta garva åt detta påstående syndrom som härjat i endast Sverige. Hur kan ni förvänta er att t.ex länderna i det forna Jugoslavien ska kompisrösta ? Jag menar 200 000 dog och 2 miljoner människor blev tvungna att överge sina hem efter kriget. Men dom är ju grannar, så klart dom ska kompisrösta. Om vi ska vara ärliga så var ungefär varenda en av västeuropas bidrag jävligt kassa. Kanske tid för en förändring, som däremot östeuropa med deras mycket bättre bidrag har inlett. Din ide är jävligt risig. Vrf ska 1o ''experter'' representera 700 miljoner människor från 50 länder ??

 • 23:25 01 Nov 2007

  Inactive member

  Men Sveriges bidrag sög det här året, så jag fattar inte riktigt varför alla är så jävla förbannade, man kan inte förvänta sig att ett dåligt bidrag ska vinna. Och The Ark har gång på gång bevisat i medierna att de är dåliga förlorare. :o)

 • 15:31 29 Oct 2007

  Inactive member

  Jag håller med dig. 50 % får folket rösta och 50 % får en expert jury! Det är ingen tävling om vem som har bäst låt längre, det är en tävling om vem som har flest grannländer.. synd, men sant..


Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.
Inlägget är rapporterat! ×
Du måste vara inloggad! ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen ×