Danderyds Gymnasium

1 röster
5411818 visningar
uppladdat: 2002-12-19
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Danderyds gymnasium och vuxenutbildning har ett omfattande utbud av utbildningar som täcker en mängd områden. Vi utvecklar ständigt våra utbildningar och startar även många nya. Till höstterminen 2003 kan vi erbjuda tre nya utbildningar inom det naturvetenskapliga programmet; en klassisk, en med inriktning på naturens resurser och en med inriktning på idrott och hälsa. Även inom det samhällsvetenskapliga programmet har vi sedan i höstas en nystartad utbildning med inriktning på juridik.

Det kommer alltid att finnas behov av unga välutbildade människor i vårt samhälle. Det är just det vi ägnar oss åt varje dag - att utbilda människor väl. Jag kan knappast tänka mig ett mer stimulerande arbete eller en mer positivt utmanande arbetsplats att befinna mig än på Danderyds gymnasium och vuxenutbildning med sammanlagt 1700 studerande och 150 medarbetare. Så full av liv, kreativitet, så mycket framtidstro och så många fantastiska människor, med egna drömmar, på plats för undervisning, för att ge och ta emot stöd och för utvecklingsarbete.

Vårt kunskapssamhälle ställer höga krav på rätt kompetens. Danderyds gymnasium och vuxenutbildning har kommit mycket långt i sina strävanden att skapa utbildningar med hög kvalitet. Men vi kan aldrig slå oss till ro utan måste ständigt utveckla oss. Det gäller alla medarbetare i skolan, våra studerande och skolans föräldrar. Med gemensamma insatser kan vi mycket starkt bidra till ständiga förbättringar av utbildningarna, så att den kunskap de studerande kommer att erövra har bäring på framtida behov.

Danderyds gymnasium och vuxenutbildning är landets hittills enda gymnasieskola som fått utmärkelsen IIP, Investor in People - en brittisk kvalitetsnorm som ställer höga krav på kvalitet, kompetens och utvecklingsarbete. Det är en erfarenhet som vi delar med tiotusentals andra företag och institutioner i Europa, bland andra BBC och de kommunala myndigheterna i London.

Genom våra samlade insatser befinner sig Danderyds gymnasium och vuxenutbildning i ett utvecklingsskede som kan liknas vid vacker blomning. Men vår trädgård måste stä...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Danderyds Gymnasium

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Inactive member [2002-12-19]   Danderyds Gymnasium
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=1441 [2024-05-06]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×