Terminator 2

3962 visningar
uppladdat: 2005-02-09
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Terminator 2 spelades in 1991 i USA och är 177 minuter lång. Regissören heter James Cameron och skådespelarna är Arnold Schwarzenegger (huvudkaraktär), Edward Furlong (den drivande karaktären) och Linda Hamilton (den närmaste relationen). Filmens genre är Sci-Fi/Action, eftersom det förekommer många explosioner och mycket fart i filmen, samtidigt som två stycken robotar från framtiden kämpar mot varandra.

Filmens första minuter handlar om en scen där människor krigar mot robotar. Just denna scenen utspelar sig i framtiden och det ser man väldigt tydligt, eftersom det finns många avancerade och häftiga vapen, samt att robotarna som förekommer i scenen gör det lätt att få den uppfattningen. Man blir nyfiken på vad som skall hända, vem det är som skall vinna och varför de krigar. Det gör att man vill se vidare på filmen för att se få reda på fortsättningen. Nu i de första minuterna får man, genom detta krig, en bild över vad filmen kommer att handla om, man förstår att det har skett en konflikt mellan robotar och människan, men inte varför.

När Terminatorn kommer in i filmen och skyddar en pojke från en annan robot (filmens antagonist), nämligen T 1000, som försöker döda den försvarslösa pojken, får man en bättre bild över vad konflikten handlar om i filmen. Man får reda på att denna pojken skapade dessa robotar i framtiden och att båda nu kommit tillbaka. T 1000 vill döda pojken så att han inte kan leda människan till robotarna och förgöra dem och Terminatorn vill rädda pojken, eftersom pojken John programmerade honom att skydda honom. Antagonisten i filmen (T 1000) är en robot som bara är ute efter en sak i filmen. Nämligen att döda! Han är en robot gjort utav enbart stål, han är envis och ger inte upp förrän pojken är död. De små fräcka sakerna han gör i filmen, så som att han går igenom ett galler eller att han byter skepnad till någon annan människas utseende, gör att han är blir väldigt häftig och maktfull fast samtidigt så vet alla att han bara är ond och bara vill få tag i pojken och slakta honom.

Efter all börda som Terminatorn, John och Sarah gått igenom så lyckas de komma på en lösning, jag skall inte säga hur, för det är inte roligt att veta innan man sett filmen. Då vet man, som publik, att allt det onda är borta och allt är över. Fast även en del av det goda måste ta farväl. Eftersom Terminatorn inte är en människa och inte kan anpassa...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Terminator 2

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Inactive member [2005-02-09]   Terminator 2
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=3510 [2024-05-01]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×