Det svåra väglaget.

2396 visningar
uppladdat: 2005-04-14
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Redan på väg till bussen känner jag att trafikkaoset jag ser på vägen intill trottoaren jag går på kommer orsaka stora trafikproblem. Det är både dåligt väglag, p.g.a. oplogade vägar med halt underlag och att det har snöat. Bussen börjar bromsa in långt innan den kommer till busshållplatsen. När jag kommer på bussen känner jag den instängda lukten, alla pratade och var glada. Alla platser var upptagna förutom den längst fram, jag sätter mig där och bussen åker långsamt ut i den oändliga kön igen. Bilarna framför kör långsamt och kön blir bara längre och längre.

Plötsligt börjar en bil blinka och bromsa, bilen bakom den kör rakt in i den och bilen efter det också. Bussen hinner precis stanna innan den också skulle kört in i bilarna. Bussen hinner knappt stanna helt innan busschauffören öppnar dörrarna på bussen och springer ut ör att se om någon blivit skadad.

När polisen kommer till platsen försöker de få igång den nu stillastående trafiken. Strax efter polisen kommit till platsen kommer även två ambulanser. I den bilen som båda körde på och blev på körd var det en kvinna i 40 års åldern och en högstadiepojke som blev alvarligt skadade. i bilen som skulle svänga var det än äldre man som fått nackproblem och fick också föras till sjukhus.

Ena polisen gick fram till mig och andra till busschaufför sen och förhörde oss, eftersom vi var dom bästa ögonvittnena. Polisen som kommer fram till mig är lång, mörk och ser faktiskt lite läskig ut.

Jag började berätta för polisen att det var bilen längst fram som skulle svänga och dem andra två bilarna bakom hann inte bromsa. Efter den snabba beskrivningen gick han fram till sin kollega, pratade om något och kom sedan tillbaka och frågade om jag kunde skriva mitt namn och nummer på lappen han höll fram. Jag och busschauffören gjorde det och poliserna sa att vi var tvungna att åka för att inte stoppa all trafik.

Vi går in i bussen igen, där är det ingen som pratar eller är glad längre. Trafiken har nu lättat lite, men busschauffören kör i...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Det svåra väglaget.

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Inactive member [2005-04-14]   Det svåra väglaget.
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=3998 [2024-05-06]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×