Festivalen?

3030 visningar
uppladdat: 2005-12-14
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
– Vi ska till Hultsfredsfestivalen och vara alldeles full och galen…

Ja det var så musiken gick på radion, med bröderna rosenström. Och det var sant vi skulle verkligen dit, jag Amanda, Jossan och min pojkvän Fredrik.

Jag Amanda och Jossan ja det var vi den underbara trion, tillsammans i vått och torrt. I alla fall så låg vi där och sola på det gröna gräset bakom min lägenhet, och hade väll inte planerat något speciellt för den underbart sköna och varma sommarn.
Så helt plötsligt så kommer Fredrik upp ur tomma intet och är alldeles sprallig och glad och fråga högt om vi ska med till Hultsfredsfestivalen?
Klart som fan att vi skulle det, det var den mest underbara festivalen vi visste om vi ville inget hellre, bara att den var så dyr, men nu när han stod där med biljetterna ska man då tacka nej? Nä tänkte väll inte det.

Men det var fortfarande 4 veckor kvar innan den skulle vara så det fick nog bli lite softande innan sen festivalen eller?

Nej, nej! Inte alls.
Det blev ett evigt festande var och varannan dag med Fredrik och tjejerna, den ena var bättre än den andra.

Men sådär lagom två veckor innan vi skulle åka till festivalen så börjar jag känna att jag inte mår riktigt okej, men jag vill ju inte tänka på det jag ska ju verkligen på den där festivalen.
Jossan säger till mig lite förståndigt att jag ska åka in och ta blodprov det har aldrig någon dött av så vi tjejer åker in och gör det, och syster sa att efter en vecka så ska provet vara klart.

Jag känner att jag börjar bli svagare och svagare och mår inte alls bra jag börjar yra, och Fredrick börjar bli riktigt orolig för mig, så han åker in med mig igen. Och får jag ligga inne med dropp i ungefär två dagar sen får jag veta att jag drabbats av lungcancer.
Och det kan jag förstå eftersom jag har rökt i ungefär 5 år, men varför just mig, jag är bara 20 år!

Jag ringer Jossan och amanda så fort jag orkar, och börjar berätta. Amanda som är lite känslig mot sånt här eftersom hennes mamma dog i cancer börjar gråta å vill inte att samma sak ska hända med mig med.
Doktorn kommer in lite senare och säger att den här cancern ska gå att bota bort helt men det blir så absolut inte tal om någon Hultsfredsfestival, det är nog bäst om vi alla stannar här å får se på när jag går igenom mina laserbehandlingar, och som doktorn sa: att jag ska bli helt frisk.

Dom börjar med att ta en massa prover med massa otäcka nålar usch jag gillar dom verkligen inte. Och med dom olika proverna kommer dom fram till att det var som dom trodde att den inte var speciellt elakartad.

Och det var såklart jätte skönt å höra men våran festival vi skulle ha så kul där, nu kommer jag få tillbringa hela sommaren på sjukhuset, och inte alls få någon färg på mig.

Men Fredrik bodde på sjukhuset när jag var inlagd och det var såklart betryggande, och Jossan och Amanda kom varje dag och kramade om mig och det blev riktigt trevligt ändå vi snackade om en massa och vi kanske kom varandra ännu lite närmare nu när det inte fanns så mycket annat och göra.

Dan innan vi egentligen skulle åka till festivalen sa jag åt dom att dom får åka om dom vill och nästa tvingade dom, men dom vägrade och jag tänkte vilka vänner man egentligen har, strunta i en festival som skulle vart helt gratis.

Vi lovade varandra att sluta och röka och börja leva ett mer bra liv minska på spriten och se fram emo...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Festivalen?

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Inactive member [2005-12-14]   Festivalen?
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=5305 [2024-04-29]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×