Allt om Knox Overstreet

1 röster
3756 visningar
uppladdat: 2006-02-14
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Mitt första intryck av Knox det vill säga när jag väl hade förstått vem det var så tyckte jag att han verkade vara en ganska framåt person, men det visade sig ganska snart att han var tillbakadragen och ganska blyg. Anledningen till det intrycket jag fick tror jag kommer från att när Knox hade varit hos Chris och sedan när han träffar sina kompisar igen så var han ganska framåt. Han berättade att han hade sett den vackraste flickan i hela sitt liv och man kunde nästan se honom föreställa sig tillsammans med henne.
När döda poeters sällskap sedan ska starta är Knox tveksam till om han ska gå med, men bestämmer sig sedan för att göra det efter lite övertalning. En av anledningarna till att han går med kan vara att Mr. Keating sade att de fick tjejer när de hade bildat sällskapet. Knox som vill bli tillsammans med Chris kanske vill imponera på henne med dikter och går därför med för att han ska kunna lära sig några och sedan skriva någon själv. När Knox sedan läser upp sin dikt inför klassen skrattar de åt honom och man ser att han tar åt sig det även om han kanske inte vill låtsas om det. Att Knox tvekade till att gå med tror jag har att göra med att han tänker mycket på vilka följder det kan få, men hans kärlek till Chris och att han tycker att han har varit lugn hela sitt liv spelar nog en viktig roll i beslutet.
De andra ser nog på Knox som en väldigt lugn person i början, men när han sedan ringer Chris och blir bjuden på festen där han sedan får stryk av Chris pojkvän så förändras deras syn på honom och han växer nog lite i deras ögon. Att Knox blir modigare är tackvare att han blir förälskad i Chris och att han verkligen bestämmer sig för att hon ska bli hans. Han säger till och med att om han inte får Chris så tar han livet av sig och han hoppas på att hon ska bli hans trots att hon säger att hon inte kunde bry sig mindre om honom.
Lärarna ser nog på Knox som en väldigt ambitiös person som alltid gör som någon säger till honom och inte bryter mot några regler. När han sedan blir den andre som reser sig upp när Mr. Keating kommer till skolan för att hämta sina saker blev nog läraren väldigt överraskad samtidigt som Knox växer i Mr. Keatings ögon.
Jag tror att Knox har en ganska bra framtid framför sig. Han kommer troligtvis att bli tillsammans med Chris. Anledningen till att jag tror det är att Chris kom till skolan för att varna Knox för Chet och när de gick på teatern tillsammans så tog Knox Chris hand och hon tog inte bort den. Så jag tror att Chris gillar Knox innerst inne även om hon inte ...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Allt om Knox Overstreet

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Inactive member [2006-02-14]   Allt om Knox Overstreet
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=5669 [2024-05-02]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×