Du var så modig

4330 visningar
uppladdat: 2006-03-29
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
För ett år sedan hände det som jag aldrig trodde skulle kunna hända mig, det som jag trodde bara kunde hända andra. Aldrig mig, aldrig min familj. Men jag hade fel och det hände, det är ofattbart. Jag kan fortfarande inte förstå det. Du lämnade oss alldeles förtidigt. Vi saknar dig pappa.

Jag vill aldrig glömma, aldrig glömma dig pappa. Jag vill aldrig vakna upp och finna mig själv i att jag glömt ditt skratt, din kärlek, ditt mod och din styrka. Din styrka, medan andra skulle ha valt den lätta vägen, valde du den som var rätt, Och den var inte alltid lättast. Din kärlek, som du älskade dina barn och din familj var obeskrivlig. Även om du nästan aldrig sa att du älskade oss, så behövdes inte det, för det finns så mycket mer än ord. Din kärlek till oss var något som inte kan beskrivas med ord, det var en innerlig kärlek. Det är så som vi fortfarande älskar dig. Ditt skratt, ditt underbara, ljuvliga skratt, de som utstrålar glädje, styrka och din busighet. Ditt mod, att lämna oss när du visste att du aldrig skulle komma tillbaka. Att höra oss sitta bredvid din säng och prata till dig, höra tårar rinna utan att kunna göra något åt det. Utan att kunna styra hur framtiden skulle se ut, du kunde inte göra något åt ditt öde. Du var så modig.

Min mamma hon var så modig under hela den här tiden. Hon vågar kämpa för att vi ska kunna bo kvar och kunna förverkliga våra drömmar. Hon är stark. Jag ska aldrig glömma hur hon har kämpat. Jag ska vara henne evigt tacksam för allt hon har gjort. Allt jag vill nu är att hon ska leva lyckligt resten av sitt liv. Även om det livet är utan pappa. För jag vet att deras kärlek och deras minnen aldrig kommer att dö. Och det är allt som räknas.

Min vackra lilla, blonda storasyster. Även om jag hatar dig ibland så älskar jag dig mest. Du är modig för du vågar följa dina drömmar och ditt hjärta. Du hade ett par jobbiga år i lågstadiet. Men stark som du är härdade du ut och tillslut blev allt riktigt bra. Bara titta på dig nu, du är lycklig, välmående och en helt annan person. Jag beundrar dig.


Min familj har gått igenom en...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Du var så modig

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Inactive member [2006-03-29]   Du var så modig
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=5947 [2024-04-29]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×