Jag om 30 år

5933 visningar
uppladdat: 2001-12-14
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete
Nu är jag 45 år. Jag bor i en villa med min man och två barn i Stockholm. Mitt första barn Jesper, fick jag när jag var 25 år. Tre år senare kom Malin, mitt andra barn. Min man träffade jag när jag var 22, och vi gifte oss när jag var 30 år. Jag kommer ihåg när mina barn började i skolan. Det kändes som jag nyss hade fått dem och plötsligt skulle de iväg. Nu är det två år sedan Jesper tog studenten, och nästa år är det Malins tur. Jag är stolt över dem även om de har gjort många dumma saker. Men de har förhoppningsvis lärt sig något av det.

Man har själv gjort många dumma saker, men man har gjort många roliga och nyttiga saker också. När jag var 16 år gjorde jag en tatuering på svanken. Den har jag fortfarande kvar, och jag flyttade för första gången till Hudiksvall samma år. Jag kommer ihåg vad nervös jag var första gången jag körde upp. Andra gången var jag inte lika nervös, och då gick det också bättre. Jag fick mitt körkort och det var bara någon vecka efter att jag fyllt 18, så då blev det att fira igen.

När jag var 19 år gick jag ut mediaprogrammet i Hudiksvalls gymnasium. Det kändes skönt, och jag kommer ihåg hur fri man kände sig. Det var så spännande att söka sitt första riktiga jobb. I början hade jag några småjobb, men sedan kom jag in i tv–branschen. Där jobbar jag fortfarande, fast jag har inte alltid jobbat med samma saker och det har varit bra, för jag blir lätt uttråkad av att göra samma saker hela tiden. Jag älskar mitt jobb även om det har kommit upp andra saker ibland, t.ex. när jag blev skådespelare ett tag och medverkade i en del filmer och tv-program.

Ett år efter studenten blev jag sugen på att uppleva någonting nytt, så jag bestämde mig för att resa. Jag tågluffade, det var jätteroligt och framförallt spännande. Jag var borta i ungefär en månad. När jag hade varit borta så länge var det skönt att komma hem till gamla lugna Sverige igen.
Jag hade ett band med några kompisar också, det får jag inte glömma. Vi blev inte så kända som vi hade hoppats på, men det flöt på ganska bra ändå. Det blev lite spelningar runt om i Sverige, och ett tag gick det väldigt bra för oss. Vi släppte tre skivor och två av dem sålde riktigt bra, för att vara ett sånt ”litet” band, men till slut orkade vi inte mer. Vi ville få ett lugnt och normalt liv, och några av oss började bilda familj. Det var efter det som jag gjorde karriär inom tv. Innan jag blev känd träffade jag en jättegullig kille som jag flyttade ihop med. Efter tre år skaffade vi barn, och när vi hade varit ihop i åtta år gifte vi oss. Det blev smekmånad i Thailand och där hade vi det jättemysigt.

Nu är jag som sagt 45 år och trivs jättebra med mitt liv. Om några år skulle jag gärna vilja se ett litet barnbarn, för man saknar ju de där små och gosiga barnen. Om jag skulle få välja att ha någonting i mitt liv ...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Jag om 30 år

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Källhänvisning

Inactive member [2001-12-14]   Jag om 30 år
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=924 [2024-04-27]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?



Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×