Den nya influensan - H1N1- Svin Influensan

2 röster
4672 visningar
uppladdat: 2009-11-23
Inactive member

Inactive member

Nedanstående innehåll är skapat av Mimers Brunns besökare. Kommentera arbete

Den nya influensan

H1N1- Svin Influensan.

De har varit mycket prat om denna nya influensa. Och det nya vaccinet. Jag tycker det är trams att man blir så rädd över det. De är ju ungefär som en vanlig influensa och de är fler personer som dör av andra sjukdomar. Det kommer ju antagligen komma många nya sjukdomar under det här århundradet och om de blir sådan här panik över den nya influensan så hur blir de när de kommer en annan, mer avancerad? Jag som är sjuk just nu när jag skriver är inte nervös över att jag kan ha svininfluensan, för jag tror att om jag skulle vara de skulle jag nog bli mer sjuk. Jag kommer inte heller ta vaccinet mot den, speciellt inte när man läser:

"En tysk studie fann samband mellan vaccinationer och 22 neurologiska tillstånd, inkluderande ADD (uppmärksamhetsstörning) och epilepsi. Dilemmat är att virus-elementet i vacciner kan överleva och mutera i den mänskliga kroppen under åratal, med okända konsekvenser.",
 "Vaccinet är mycket farligare än svininfluensan, den innehåller kvicksilver, aluminium, skvalen, fågelvirus. Den hade nästan ebbat ut vecka 41, vaccineringen kom igång vecka 42, nu har vi 300 000 smittade, vilket ger slutsatsen att det är vaccinet som orsakar pandemi"
 "
Foster och spädbarn kan få kroniska skador av etylkvicksilvret i vaccinet"

De finns så mycket mer, detta var bara en bråkdel av allt. Forskare tror att den nya influensan (H1N1) har en genetisk blandning av olika virus. Vilket gör att viruset är en gåta för virologerna. Betydande prover och analyser tyder på att den nya influensan består av spanska virus-sjukan (från 1918), fågelvirus och två nya H3H2 virus-gener. Saken blir ju inte bättre av att det företag som producerar vaccinet inte vill ha något med biverkningarna att göra, då börjar man ju undra: bryr dem sig, eller ville dem bara införskaffa sig en massa pengar? Och myndigheterna i till exempel Danmark gick med på deras avtal väldigt snabbt, Socialministern, Jakob Axel Nielsen bekräftade till en tidning i Danmark att i likhet med många andra länder, valde att ingå i ett sådant här avtal. Han säger: Om vi inte accepterat villkoren hade vaccinproduktionen inte kommit igång så snabbt. Det är troligt att Sverige också har ett sådant här vaccinavtal där företaget ges ansvarsfrihet och staten betalar eventuella stora ersättningskrav. Vad ska man egentligen säga om det här? Jag tycker att de skulle ha testat vaccinet till de fungerade, utan död som biverkning. Och jag tycker de är fel att de har testat de mesta av vaccinet på djur. De är djurplågeri. Hemskt. Det som också är fel är att folket "prioriteras" Jag förstår att de vill vaccinera de som är i riskzonen, men att politiker och hockey/innebandylag går före alla andra. De är lika mycket människor som alla andra, de ska inte särbehandlas. De frågas om vaccinen borde bli receptfria, vilket jag tycker är väldigt konstigt eftersom folk har dött, eller blivit förlamade av det. Är de något man vill ha på apoteket, eller numera på vanliga mataffärer eller bensinstationer? Det är lite sjukt. Och om alla inte hade gjort en sådan stor sak av detta hade de nog inte varit så farligt. Jag menar, jag tror faktiskt också att de är vaccinet som ...

...läs fortsättningen genom att logga in dig.

Medlemskap krävs

För att komma åt allt innehåll på Mimers Brunn måste du vara medlem och inloggad.
Kontot skapar du endast via facebook.

Källor för arbetet

Saknas

Kommentera arbetet: Den nya influensan - H1N1- Svin Influensan

 
Tack för din kommentar! Ladda om sidan för att se den. ×
Det verkar som att du glömde skriva något ×
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera. ×
Något verkar ha gått fel med din kommentar, försök igen! ×

Kommentarer på arbetet

Inga kommentarer än :(

Liknande arbeten

Källhänvisning

Inactive member [2009-11-23]   Den nya influensan - H1N1- Svin Influensan
Mimers Brunn [Online]. https://mimersbrunn.se/article?id=58398 [2024-07-21]

Rapportera det här arbetet

Är det något du ogillar med arbetet? Rapportera
Vad är problemet?Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen. Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.
Din rapportering har mottagits, tack så mycket. ×
Du måste vara inloggad för att kunna rapportera arbeten. ×
Något verkar ha gått fel med din rapportering, försök igen. ×
Det verkar som om du har glömt något att specificera ×
Du har redan rapporterat det här arbetet. Vi gör vårt bästa för att så snabbt som möjligt granska arbetet. ×